travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.838
- Πόντοι
- 4.637
λαγνε δεν υπαρχεις ρε φίλος....κρατας όλο το φόρουμ πλέον μόνος...![]()

λαγνε δεν υπαρχεις ρε φίλος....κρατας όλο το φόρουμ πλέον μόνος...![]()
Κλειδωσε η αφιξη...Ενα πουλακι μου σφυριξε οτι τη περιοδο της ΕΚΘΕΣΗΣ,
θα κανει πρεμιερα στη πολη μας η ΜΠΙΑΝΚΑ ΧΙΛΛΣ.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετα απο επιμονες προσπαθειες μου!!!!
αδιαφορη ...καλημερα παιδια εχεις κανεις εμπειρια με την σοφια απο θεσ/νικη που ειναι αυτο τον καιρο Αθηνα
ευχαριστω
Κλειδωσε η αφιξη...
Μαλλον λιγες μερες αργοτερα...
![]()
![]()
για να στειλεις προσωπικο μυνημα σε καποιο μελος πρεπει να εχεις συμληρωσει εναν ορισμενο αριθμο μηνυματων ...χωρις να ειμμαι απολυτα σιγουρος 30-40 μηνυματα χρειαζεται...για το αλλο που ρωτας θα σου πω οτι πλην ελαχιστων περιπτωσεων οι περισοτερες αλλαζουν σπιτια τακτικα...οποτε θα σου ελεγα...ψαξε στα σαιτ που εχουν αγγελιες τρανς...οπως το κανεσεξ τελεια κομ το σεξ τζιαρ τελεια νετ το τς νταιτιγκ τελεια κομ...και καλο ψαξιμο....φιλε salonika δεν είναι αυτή σε ευχαριστώ για την απάντηση δεν ξέρω τι συμβαίνει και δεν μπορώ να σου στυλο προσωπικό μήνυμα
εχει εμπειρία κανείς απο την συγκεκριμένη?
αλεφαντε εδω ειμαι ξεκινα το ψαξιμο......
μωρακι οπως και την αλλη φορα που εγινε χαμος....προτου κανω οτιδηποτε ειχα ενημερωσει τα ατομα που θα εθιγα....ειμαι παρα πολυ καλος...απλα για καποια ατομα μετραει ο χρονος αντιστροφα...και δεν εχουν την στοιχειωδη εξυπναδα να ελιχθουν.....![]()
![]()
![]()
![]()
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
ΑΝΤΕ ΑΚΟΜΑ !! ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΠΟΠ ΚΟΡΝ
:o :o :o :oμωρακι οπως και την αλλη φορα που εγινε χαμος....προτου κανω οτιδηποτε ειχα ενημερωσει τα ατομα που θα εθιγα....ειμαι παρα πολυ καλος...απλα για καποια ατομα μετραει ο χρονος αντιστροφα...και δεν εχουν την στοιχειωδη εξυπναδα να ελιχθουν.....![]()
![]()
![]()
![]()
πρέπει να σας δωσω από μια ρογα εσενα και τον αλεφαντο να πιείτε λιγο γαλατακι να χαλαρωσετε ...νινα τωρα αυτο το βιντεο το εβαλες για να με αναψεις η για να με ηρεμησεις;;;;;;
πρέπει να σας δωσω από μια ρογα εσενα και τον αλεφαντο να πιείτε λιγο γαλατακι να χαλαρωσετε ...
είναι η περίοδος που κατεβαζω μπόλικο !!!
;) ;) ;)
την κανω παω gym !!