POYTANIARIS 69
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Προκειται να έρθω Θεσσαλονικη την άλλη βδομάδα Γι αυτο το μωρο έχει κάποιος άποψη????
Ευχαριστω!!!!
Ευχαριστω!!!!
Προκειται να έρθω Θεσσαλονικη την άλλη βδομάδα Γι αυτο το μωρο έχει κάποιος άποψη????
Ευχαριστω!!!!
Ευχαριστω!!!!
καλημέρα,
μου δημιουργήθηκε η επιθυμία και η περιέργια να δοκιμάσω σεξ με τρανσέξουαλ....
ειδα πως ειναι η συγκεκριμένη στην Θεσσαλονίκη και μου έκανε κλικ....
εχει πάει κανεις μαζί της?
ευχαριστώ για την τυχόν βοήθεια..
και γω φιλε ετσι ακριβως την ειχα βρει οταν την επισκεφτηκα αθηνα.πολυ ωραια και σεξυ προσοντα και ενταξει στην συμφωνια μας και προσπαθησε να με ικανοποιησει οσο μπορουσε.προσωπικα πιστευω οτι αν το κυνηγησει το επαγγελμα αυτο θα γινει αστερι στις τρανς γιατι εχει και προστυχη ομορφια και μεγαλα προσοντα.its up to her!!!!Επισκεφτηκα την Αννα ) θα έλεγα με μεγάλο σκεπτικισμό λαμβάνοντας υπ' όψη τα όσα γράφτηκαν γι' αυτή και τις φίλες της. Εμφανησιακά εμένα μου αρεσε πολυ (ωραιο σωμα αδυνατη με πολυ καλα προσόντα) αλλα αυτο ειναι υποκειμενικό για την επεγγελματικότητά της εχω να πω τα εξης: εδωσα οσο συμφωνησαμε, ευρω παραπάνω και ουτε μου ζητησε, δεν μπορω να πω οτι ηταν η θερμοτερη που εχω συναντησει αλλα ηταν παρουσα και προσπαθουσε να με ικανοποιησει σε οτι της ζητουσα με λιγα λογια περασα καλα και θα ξαναπηγαινα η επιλογη όμως δικη σας.
αχ αυτα τα πουλακια...Ενα πουλακι μου σφυριξε οτι τη περιοδο της ΕΚΘΕΣΗΣ,
θα κανει πρεμιερα στη πολη μας η ΜΠΙΑΝΚΑ ΧΙΛΛΣ.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετα απο επιμονες προσπαθειες μου!!!!
μηπως θα ηταν καλυτερα αν ρωτουσες στο θεμα της αθηνας;;Με αυτην εδω τι γινεται ρε παιδια??? Ακουστηκε τπτ απο Αθηνα που ηταν τοσο καιρο??? μονο ενα σχολιο υπαρχει!![]()
αν ερθεις μομη σου θα χαρουμε πολυ....αν ερθεις μαζι με την καρολινα θα χαρουμε διπλα....ιμαι στην ευχαριστη θεση να σασ ανακοινοσω οτι 4 σεπτεμβριου με 11 θα ειμαι θεσσαλονικη σε δικω μου πολυτελη χωρο για πληροφοριες στο τηλ μου
φυσικα θα ειναι και η μουναρα μαζι μουαν ερθεις μομη σου θα χαρουμε πολυ....αν ερθεις μαζι με την καρολινα θα χαρουμε διπλα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()