Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.835
Πόντοι
3.870
αργησα...γαμω την πουτανα μου...πως ειναι δυνατον να ειμαι αεργος και να εχω στην διαθεση μου μονο 6 ωρες για υπνο και κανα 2ωρο στο γυμναστηριο και να τρεχω σαν παλαβος ειναι αποριας αξιο :tooth: :tooth: :tooth:λιγο μετα τις 8 χτυπαει το τηλεφωνο....το σηκωνω και στην αλλη γραμμη ειναι ο αλεφαντος :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:ομολογω απο τις πιο ευχαριστες εκπληξεις που ειχα τον τελευταιο καιρο....καθισαμε μιλησαμε ηρεμα πολιτισμενα......καθοτι σε προσωπικο επιπεδο δεν εχουμε να χωρησουμε κατι.....οι οποιες παρεξηγησεις εγιναν μεταξυ μας λυθηκαν σε 20 λεπτα.Ο εξυπνος ελισσεται ο ηλιθιος επιμενει...οποτε στελνω δημοσιως τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους στον αλεφαντο...τα υπολοιπα απο κοντα... :grin: :cheesy:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
407
Πόντοι
36
αργησα...γαμω την πουτανα μου...πως ειναι δυνατον να ειμαι αεργος και να εχω στην διαθεση μου μονο 6 ωρες για υπνο και κανα 2ωρο στο γυμναστηριο και να τρεχω σαν παλαβος ειναι αποριας αξιο :tooth: :tooth: :tooth:λιγο μετα τις 8 χτυπαει το τηλεφωνο....το σηκωνω και στην αλλη γραμμη ειναι ο αλεφαντος :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:ομολογω απο τις πιο ευχαριστες εκπληξεις που ειχα τον τελευταιο καιρο....καθισαμε μιλησαμε ηρεμα πολιτισμενα......καθοτι σε προσωπικο επιπεδο δεν εχουμε να χωρησουμε κατι.....οι οποιες παρεξηγησεις εγιναν μεταξυ μας λυθηκαν σε 20 λεπτα.Ο εξυπνος ελισσεται ο ηλιθιος επιμενει...οποτε στελνω δημοσιως τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους στον αλεφαντο...τα υπολοιπα απο κοντα... :grin: :cheesy:
να χαρώ το φίλο μου
Έτσι λύνονται οι παρεξηγησεις μεταξύ φίλων
Συνέχισε εδώ να ενημερωνεις ωραία τον κόσμο
Και εμείς να ρίχνουμε καμία ματια κάπου κάπου αφού πλέον εδώ και χρόνια ο ομιλών είναι παλαίμαχος και δεν έχει άποψη
Συνέχισε είσαι ωραίος  :rockon:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.453
Πόντοι
16.746
Αφου ΠΑΟΚτσακια ειστε και τα 2 ηταν δυνατον να μην τα βρειτε! :grin: Οι παρεξηγησεις λυνονται με μαγκικο-καθαρο-στα ισια τροπο! :rockon: Μλκ μου κανονιστε να πατε ts 14 για ποτακι. :tooth: :tooth:

Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Τζαμπα τα ποπκορν κ η αναμονη,καλο ειναιν εννημερωνομαστε και μεις οι σχετικα ναεροι... :orchestra:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.835
Πόντοι
3.870
Τζαμπα τα ποπκορν κ η αναμονη,καλο ειναιν εννημερωνομαστε και μεις οι σχετικα ναεροι... :orchestra:
αγαπητε....εφοσον εισαι νεος θα σου απαντησω αλλιως....ποτε δεν εχω αρνηθει βοηθεια και σε κανενα...αν θελεις να μαθεις κατι και μπορω να βοηθησω ειμαι στην διαθεση σου...

Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
αγαπητε....εφοσον εισαι νεος θα σου απαντησω αλλιως....ποτε δεν εχω αρνηθει βοηθεια και σε κανενα...αν θελεις να μαθεις κατι και μπορω να βοηθησω ειμαι στην διαθεση σου...
                                                                                            Σ ευχαριστω,οταν θελω κατι θα σε ρωτησω.. Ακομα δεν ξερω να γραφω εδω και καποια μηνυματα δεν εγκρινονται.. Θα την βρω την ακρη και γω...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.835
Πόντοι
3.870
                                                                                             Σ ευχαριστω,οταν θελω κατι θα σε ρωτησω.. Ακομα δεν ξερω να γραφω εδω και καποια μηνυματα δεν εγκρινονται.. Θα την βρω την ακρη και γω...
οι νεοι στο φορουμ οταν στελνουν μηνυμα περναει πρωτα απο εγκριση και μετα ανεβαινει...οσο θα παλιωνεις δεν θα εχεις προβλημα....και για να στειλεις προσωπικο μηνυμα σε καποιο μελος θελει συνηθως πρωτα να εχεις στειλει 30-40 μηνυματα. :orchestra:

tzutzukos 36

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
10
Like
453
Πόντοι
291
οι νεοι στο φορουμ οταν στελνουν μηνυμα περναει πρωτα απο εγκριση και μετα ανεβαινει...οσο θα παλιωνεις δεν θα εχεις προβλημα....και για να στειλεις προσωπικο μηνυμα σε καποιο μελος θελει συνηθως πρωτα να εχεις στειλει 30-40 μηνυματα. :orchestra:
5+ μηνυματα και θα ειναι κομπλε ο φιλος  :hi:

abla24

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
72
Πόντοι
1
Οποιος συναγωνιστης θελει να βοηθησει και εχει γνωσεις....

ψαχνω εντυπωσεις για κατι ομορφο ενεργοπαθητικο και ειμαι αναμεσα στις 2 κυριως λογο εμφανισης

www.sexgr.net/transexual/ad348891-gia-liges-meres]http://www.sexgr.net/transexual/ad348891-gia-liges-meres[/url]

afd20d764221868a65d46c4323d2435b0a7cbf74.jpg

www.sexgr.net/transexual/ad357099-trans-iwanna-thessaloniki-gia-sklira-gousta]http://www.sexgr.net/transexual/ad357099-trans-iwanna-thessaloniki-gia-sklira-gousta[/url]
9d99a34f60efe3525f0298222fb379160b39effc.jpg

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.835
Πόντοι
3.870
συνολικα απο θεμα εμφανισης η ιωαννα υπερτερει...διοτι εχει μεγαλο στηθος και μεγαλο πεοςη αννα εχειπιο μικρο στηθος.Η ιωαννα το δυνατο της σημειο ειναι το ενεργητικο και κυριως το αυταρχικο...στο παθητικο ειναι τιμια επιλογη.Η αννα ειναι οπως βλεπεις στις φωτο και εχει αρκετα μεγαλο πεος....και λειτουργικοτατο και ειναι τιμια επιλογη στο παθητικο...ελπιζω να βοηθησα. :hi:

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
5.112
Πόντοι
606

ψαχνω εντυπωσεις για κατι ομορφο ενεργοπαθητικο και ειμαι αναμεσα στις 2 κυριως λογο εμφανισης

www.sexgr.net/transexual/ad348891-gia-liges-meres]http://www.sexgr.net/transexual/ad348891-gia-liges-meres[/url]

www.sexgr.net/transexual/ad357099-trans-iwanna-thessaloniki-gia-sklira-gousta]http://www.sexgr.net/transexual/ad357099-trans-iwanna-thessaloniki-gia-sklira-gousta[/url]
πολύ σουπερ κ οι δυο ....τις έχω πάρει πολλές φορές και έχω αρχίσει ν βαριεμαι ν λέω τ ιδια

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.226
Πόντοι
37.562

Εδω ειναι η πρωτη,στη πολη μας?

lakis1975

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Like
243
Πόντοι
21
ρε καρντάσια, πήγε κανένας με τούτο το θεριό;;

Καλησπέρα σας,

Βασικά πρώτη φορά γράφω. Συνάντησα την "AGATHA 24CMS"(Ιταλικά) στο συμπαθητικό χώρο στον Άλιμο, πολυ εύκολη πρόσβαση, άνετο πάρκινγκ,πεντακάθαρο δωμάτιο όμορφα διαρρυθμισμένο. Πολυ καλη υποδοχη με χαμογελα,ομιλιτικες αν και τα Αγγλικα δεν ειναι τα καλυτερα τους.  Εμφανισιακά είναι όπως στις φώτος,τον πούτσο της που είναι γύρω στα 24-25 εκ. πλήρως λειτουργικό και πέτρα. Με τα τακούνια είναι άνω του 1.85 και το κορμί της αψεγάδιαστο.
Αγωνιστικά είναι πολύ καλή στον ενεργητικό ρόλο, προσπαθεί να καταλάβει τι σου αρέσει για να πάει με τα νερά σου. Με ρωτάει τι θελω και της λέω. Και εκει ξεκινάει το σφυροκόπημα. Ανελέητο και φυσικά με πολυ πόνο καθώς ήταν τεράστιο. Συνεχίσαμε σε διάφορες στάσεις μέχρι τελικά που έχυσε (κατι που με εντυπωςιαςε). Στην συνέχεια τελείωσα και εγω.
Αμέσως μετά πήγαμε μαζι για μπάνιο. Εχει τέλειο στήθος και απίστευτο κωλο.
Γενικά ήταν πολυ θερμή και συμμετοχική. Σίγουρα θα την ξανασυναντούσα.  Knockin' Boots  Headbaning!  fuck1

Σχολιο απο dimitrisex απο Αθηνα πριν ερθει Θεσσαλονικη

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.737
Πόντοι
456
Καλησπέρα σας,

Βασικά πρώτη φορά γράφω. Συνάντησα την "AGATHA 24CMS"(Ιταλικά) στο συμπαθητικό χώρο στον Άλιμο, πολυ εύκολη πρόσβαση, άνετο πάρκινγκ,πεντακάθαρο δωμάτιο όμορφα διαρρυθμισμένο. Πολυ καλη υποδοχη με χαμογελα,ομιλιτικες αν και τα Αγγλικα δεν ειναι τα καλυτερα τους.  Εμφανισιακά είναι όπως στις φώτος,τον πούτσο της που είναι γύρω στα 24-25 εκ. πλήρως λειτουργικό και πέτρα. Με τα τακούνια είναι άνω του 1.85 και το κορμί της αψεγάδιαστο.
Αγωνιστικά είναι πολύ καλή στον ενεργητικό ρόλο, προσπαθεί να καταλάβει τι σου αρέσει για να πάει με τα νερά σου. Με ρωτάει τι θελω και της λέω. Και εκει ξεκινάει το σφυροκόπημα. Ανελέητο και φυσικά με πολυ πόνο καθώς ήταν τεράστιο. Συνεχίσαμε σε διάφορες στάσεις μέχρι τελικά που έχυσε (κατι που με εντυπωςιαςε). Στην συνέχεια τελείωσα και εγω.
Αμέσως μετά πήγαμε μαζι για μπάνιο. Εχει τέλειο στήθος και απίστευτο κωλο.
Γενικά ήταν πολυ θερμή και συμμετοχική. Σίγουρα θα την ξανασυναντούσα.  Knockin' Boots  Headbaning!  fuck1

Σχολιο απο dimitrisex απο Αθηνα πριν ερθει Θεσσαλονικη
ευχαριστω αλλα δεν λαμβανω πολυ σοβαρα υποψη μου κριτικες απο ανθρωπους που το κανουν στο πρωτο τους ποστ... περιμενω και μια δευτερη κριτικη απο καποιον πιο αξιοπιστο..

poiuytrewq

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδια, δεν ξερω αν ειναι το σωστο thread, ψαχνω μια cd μιλουσαμε sto irc ματινα με χωρο κοντα στο ραδιο σιτυ..Αν καποιος ξερει κ εχει τηλ ασ με ενημερωσει..thanks

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom