giorgio thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2010
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
το εκανα ομως...τωρα αν βρω το θαρρος θα την πω να παμε για κανα ποτο...δεν ξερω τι αλλο να κανωΣε καμία περίπτωση δεν γράφεις "αλλού πήγαινε".
το εκανα ομως...τωρα αν βρω το θαρρος θα την πω να παμε για κανα ποτο...δεν ξερω τι αλλο να κανωΣε καμία περίπτωση δεν γράφεις "αλλού πήγαινε".
Συμφωνώ δύσκολα να πηδήξεις εξηντάρα ποσό μάλλον εβδομήνταεξηνταρες πολυ λιγες μπορουν να ειναι γαμευσιμες αλλα εβδομηνταρες καμμια
Πως μας πετσόκοψες έτσι ιντερνετικέ συντρόφιμε - ομοϊδεάτη ;Το καζίνο αποτελεί, αναμφίβολα, τον πλέον προσήκοντα χώρο για τη γνωριμία με κυρίες ώριμης ηλικίας που συνδυάζουν την κοσμοπολίτικη αύρα με την εκλεπτυσμένη γοητεία της εμπειρίας. Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του χώρου, όπου ο τζόγος και η δήθεν πολυτέλεια συνυφαίνονται με την ατμόσφαιρα ενός διαρκούς κοινωνικού θεάτρου, καθιστά το καζίνο ιδανικό τόπο συνεύρεσης με γοητευτικές παρουσίες της κατηγορίας MILF και GILF. Εκεί, η αύρα της αριστοκρατικής άνεσης και η διακριτική αποπλάνηση εναρμονίζονται πλήρως με το πνεύμα της απολαυστικής περιπλάνησης ανάμεσα στη μοίρα και την επιθυμία. Όποιος θέλει να γαμήσει πουρά, ας μάθει να αντέχει τη ναφθαλίνη.![]()
70 αρα λογο ηλικιασ εχει αρχησει και τα φτυνει και λογυκο ειναι,αλλα 60 αρα ανετα μια χαρα μπορει ακομα.64 ειναι μια συγκεκρυμενη,που δεν ειναι εδω μεσα βεβεα,και εχω χασει το λογαριασμο ποσεσ φορεσ την εχω γαμησει και αλλεσ τοσεσ την ξανα γαμαω ανετα.οχι απλα μπορει ακομα αλλα τα κανει ολλα.δυνει και κωλο.Συμφωνώ δύσκολα να πηδήξεις εξηντάρα ποσό μάλλον εβδομήντα
πεσ τα ρε μορτη μου.που εχουν λυσαξει ολλοι με τα νιανιαρα που σου σπανε τ αρχιδια.που ολο οχι και μη ειναι.Αν κρατιέται καλά δεν έχει σημασία η ηλικία εκτός αυτού αυτές οι γυναίκες ξέρουν Τ θέλουν κ γαμιουνται καλα
Ρε τύπε, πώς τα γράφετε αυτά ρε πούστη μου...Η Αλιονα του Διδυμου 27?Αξεχαστη κρεατομηχανη.
....αν ντρεπομαστε εννοεις ή το θεμα της λυρικης περιγραφης και επιθετολογιας ειναι που σε ξαφνιαζει?Ρε τύπε, πώς τα γράφετε αυτά ρε πούστη μου...
80άρα και βάλε.To ρεκορ μου είναι έως 69 ετών με μια θείτσα
Σκέφτομαι να μπω και στην 70η δεκαετία
Εγώ 35