Λοιπον αν και ασχετα με το σιτε αυτο.Σήμερα ανακοινώσεις οτι η οικονομια ΗΠΑ συνερχετε καπως. Ορέξη να έχεις αρκετές θέσεις υπάρχουν φυσικά απαραιτητα καλα Αγγλικά. πχ.
Βοηθος Μανατζερ σε φαστφουταδικο μεγαλη ζητηση τοπικά εδω που μένω $40000 το χρονο, με προοπτικη $65000. Αλλα μπουρδέλα δεν εχει.....και δουλεία μονο. Τώρα εδώ που μενω ειναι το Πανεπ. της Φλόριδας μουνοπαραδεισος για νεωτερους διοτι οι περισσοτεροι Αμερικανοι ειναι μαλλον γκαι οποτε βουρ στην κουπα με το μέλι...
γιατί ρε? Ρατσιστής είσαι; Εγώ εκτός Αλβανέζων,Βουλγάρων,Γυφτοτσιγκάνων,μαύρων κ.λ.π. το συζητάω..νομίζω ότι οι Ουκρανοί γενικώς είναι όμορφος λαός και χριστιανοί οι περισσότεροι με καλή συμπεριφορά (οκ δε μιλάω για τη μαφία)
γιατί ρε? Ρατσιστής είσαι; Εγώ εκτός Αλβανέζων,Βουλγάρων,Γυφτοτσιγκάνων,μαύρων κ.λ.π. το συζητάω..νομίζω ότι οι Ουκρανοί γενικώς είναι όμορφος λαός και χριστιανοί οι περισσότεροι με καλή συμπεριφορά (οκ δε μιλάω για τη μαφία)
Ρατσιστης ειναι αυτος που δεν αναγνωριζει σε καποιες ομαδες ή φυλες τα ιδια δικαιωματα με αλλες. Το να μην θελω να παντρευτω μια ξενη (γενικα) ειναι αποψη, οχι ρατσισμος.