Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 199K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 32 59,3%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 22 40,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    54

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.916
Πόντοι
6.056
τι πλανο πρεπει να ακολουθησει καποιοσ και τι κινησεισ να κανει μεσα στο μαγαζι για να κανει μια επιτυχημενη σχεση με κοπελα τοθ μαγαζιού?
Έχω δει κάμποσες φορές το έργο , σε άτομα κοντά μου.
Με τις συγκεκριμενες συνθήκες όμως.

1)Χωρισμένοι , μεσήλικες. Οπότε δεν παίζαν μάχιμοι γονείς να λένε μαλακίες και τα αδέλφια ήταν μακριά.
2)Οι κοπέλες, ήταν με χρόνια εμπειρίας στο μαγαζί και ήθελαν να απομακρυνθούν .
3)Ήταν κοπέλες που στο μαγαζί ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΦΟΥΛ ΠΡΙΒΕ. Δηλαδή αμιγώς στρίπερς.
Όσες κάνουν φουλ πριβέ, δεν ανήκουν στις στρίπερς αλλά σε έσκορτς/κολ γκερλς, άσχετα αν βρίσκουν πελάτες κυρίως στα τζάδικα.
4)Το παιχίδι έγινε από τύπους, που μπορούσαν να παρέχουν σπίτι στη γκόμενα για την πάρτη της ή να την πάρουν σε δικό τους, αρκετά εντυπωσιακό . Όποιος μένει στο παιδικό του δωμάτιο ή έχει γονείς σπίτι , τα ξεχνάει αυτά.

prncomposer

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2025
Like
2
Πόντοι
0

1)Χωρισμένοι , μεσήλικες. Οπότε δεν παίζαν μάχιμοι γονείς να λένε μαλακίες και τα αδέλφια ήταν μακριά.
Όσες κάνουν φουλ πριβέ, δεν ανήκουν στις στρίπερς αλλά σε έσκορτς/κολ γκερλς, άσχετα αν βρίσκουν πελάτες κυρίως στα τζάδικα.
4)Το παιχίδι έγινε από τύπους, που μπορούσαν να παρέχουν σπίτι στη γκόμενα για την πάρτη της ή να την πάρουν σε δικό τους, αρκετά εντυπωσιακό . Όποιος μένει στο παιδικό του δωμάτιο ή έχει γονείς σπίτι , τα ξεχνάει αυτά.

Δεν υπάρχει στρίπερ χωρίς τιμή, απλά αυτή αλλάζει ανάλογα με τον πελάτη και ανάλογα με το τι είναι πολλά λεφτά για εκείνη...

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.317
Πόντοι
456

Καταρχήν αν κοιτάξεις το Prestige Agency το οποίο συλλέγει αιτήσεις από κοπέλες της Ανατολικής Ευρώπης, θα δεις ότι για όλα τα ξένα και Ελληνικά Strip, μια απαραίτητη προϋπόθεση για να εργαστεί κοπέλα εκεί μεταξύ άλλων, είναι να μην κάνει σχέσεις με πελάτες εκτός καταστήματος. Κάθε δουλειά έχει τους κανονισμούς της και αυτό γίνεται για πολύ σοβαρούς λόγους. Εδώ μπορείς να δεις και άλλα, όπως να αποφεύγουν την μέθη την ώρα της εργασίας, το dress code, ακόμα και ποιός πληρώνει την μετακίνηση από και προς το αεροδρόμιο με ταξί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom