ναι 7 ,εχει απλως θα δω να βγαλω αυτο που διορθωνει ,γιατι ωρες ωρες γραφει κατι βλακειες , εγω ειπα πως εκανα μια προβλεψη ,καιο θα δουμε ,ε εγηω ειμαι 60 ετων μαλλον θα ζω σε περιπου 10 χρονια ,να δουμε αν θα πεσω μεσα,ο τζοκοβιτς ομως που εφτασε τα 24, ειχε μονο 1 στην ιδια ηληκια, ο ναδαλ 6 , τελος παντων τα πιο κομπακτ κτυπηματα ,το καλυτερο atp forhand ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΦΤΙΑΞΕ Α ςΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΤΣΙ Ο Ρικ Μεισι, εχει ο Σινερ, το σερβις το εχουν παρει ας πουμε απο το Τζοκοβιτς , βασικα μετα απο 39 χρονιαμ, προπονητικης , και με το να ειμαι σε συνεργασια σαν τεχνικος συμ,βουλος σε ομαδα τοπ , ε καποιες πληροφοριες εχω απο μεσα , να πω πως και εγω διδασκω οταν κανω σε νεους παικτες , αφου δεν θελω πολλα μαθηματα πλεον , το στυλ Σιννερ , με τα πιο κομπατκτ κτυπηματα short back swing ,κινηση κοντρα στη μπαλα βιομηχνικη εκμεταλευσης της ενέργειας της δυναμης της ιδιας της μπαλας και αλλα ειδικα σε αυτα τα τελευταια στη βιομηχανικη εχω συνεργασια τωρα που μιλαμε με ομαδα νο 10 στο κοσμο ,αλλαδεν θελω να κανω πολλα πολλα σχολια ,οκ οχι εδω που στο φιναλε ε δεν ειναι ενα τενιστικο σαιτ, αλλα στα Ελληνικα τενιστικα ,οπου βαριεμαι να κανω μια πληρη αναλυση ,και να απαντα απο κατω ο αλλος παντελως ασχετος απο τενις , που μαλλον θα εχασε λεφτα απο καμνα στοιωημα , του τυπου βαριοταν τον εφαγαν οι γκομενες κολοπαιδο τηγς Εκαλης ,και αλλα ακρως τεχνικα θεματα του τυενις πολυ γελιο μιλαμε