Νέα

Tennis - Alcaraz vs Sinner

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 495
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
118.323
Πόντοι
46.423
Οπότε πάλι συναντιούνται αυτοί οι δυο. Αύριο ο τελικός;

Ναι.

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
66.334
Πόντοι
48.917
Αύριο στις 1600
Νομίζω ότι Ιταλός ειναι σε φόρμα

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
118.323
Πόντοι
46.423

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
118.323
Πόντοι
46.423
Κάρλος Αλκαράθ και Γιάνικ Σίνερ θα μονομαχήσουν την Κυριακή του Πάσχα (12/4) στον τελικό του Μόντε Κάρλο για τον τίτλο, αλλά και για τον Νο1 του κόσμου, σε μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 16:00 GR.

Αυτή θα είναι η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση τη φετινή σεζόν, έχοντας παίξει συνολικά 16, με τον Αλκαράθ να έχει το προβάδισμα με 10-6. Από τις 16 αναμετρήσεις οι δύο κορυφαίοι παίκτες του κόσμου έχουν βρεθεί τις τέσσερις στο χώμα, με τον Σίνερ να κερδίζει την πρώτη, στον τελικό του Ούμαγκ (2022), αλλά τον Αλκαράθ να έχει κυριαρχήσει στις επόμενες τρεις σε: Roland Garros (2024, 2025) και τον τελικό της Ρώμης (2025).

Παράλληλα αυτή θα είναι η 9η φορά που θα βρεθούν στον τελικό ενός τουρνουά, με τον Αλκαράθ να έχει τον πρώτο λόγο (5-3), με τον Σίνερ ωστόσο να έχει κατακτήσει τον τελευταίο μεταξύ τους τελικό στα ATP Finals τον περασμένο Νοέμβριο.

Όσον αφορά τους τίτλους για τον Αλκαράθ αυτός θα είναι ο 35ος ATP τελικός και ο 10ος σε τουρνουά ATP Masters 1000, με τον Ισπανό να στοχεύει στον 9ο τίτλο Masters, αλλά και στον 27ο συνολικά! Τον 27ο τίτλο του θέλει να κατακτήσει και ο Σίνερ, στον 36ο τελικό της καριέρας του, 11ο τελικό σε Masters, έχοντας στόχο τον 8ο τίτλο του.

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
118.323
Πόντοι
46.423
Sinner100.jpg

7-6, 6-3

:happy:

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
118.323
Πόντοι
46.423

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
118.323
Πόντοι
46.423

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
3.905
Πόντοι
456

εδω εχω κανει το σχολιο μου σχετικα με τον Αλκαραζ καιο Σινερ , και δεν με εμδιαφερει αν η τι σχολιο θα κανει ,ο Μουρατογλου , αφου εγω και εχω ευτυχως κσι τη μαρτυρια του θειου μου ,πως το 2021 οταν τον πρωοειδα, ειπα πως θα παρει ανετα 26 γξραν σλαμ και ας ειχα γινει ακομη και περιγελος, και φυσικα συνεχιζω να το πιστευω , τοτε ολοι αυτοι που ηταν και δεν ελεγαν και δεν ειχαν δει τιποτα? τι τωρα που εχει ηδη 9 , τωρα ειναι κατι σαν μετα Χριστον προφητες

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
66.334
Πόντοι
48.917
εδω εχω κανει το σχολιο μου σχετικα με τον Αλκαραζ καιο Σινερ , και δεν με εμδιαφερει αν η τι σχολιο θα κανει ,ο Μουρατογλου , αφου εγω και εχω ευτυχως κσι τη μαρτυρια του θειου μου ,πως το 2021 οταν τον πρωοειδα, ειπα πως θα παρει ανετα 26 γξραν σλαμ και ας ειχα γινει ακομη και περιγελος, και φυσικα συνεχιζω να το πιστευω , τοτε ολοι αυτοι που ηταν και δεν ελεγαν και δεν ειχαν δει τιποτα? τι τωρα που εχει ηδη 9 , τωρα ειναι κατι σαν μετα Χριστον προφητες
7 εχει παρει ο Ισπανός κ 4 ο Ιταλός
Καμια σχεση κλάσης τένις με τους big 3

Ο καλός Ρότζερ ο καλός νολε κ ο καλός ραφα τούς ειχαν αυτούς 3-0:confused:

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
3.905
Πόντοι
456
7 εχει παρει ο Ισπανός κ 4 ο Ιταλός
Καμια σχεση κλάσης τένις με τους big 3

Ο καλός Ρότζερ ο καλός νολε κ ο καλός ραφα τούς ειχαν αυτούς 3-0:confused:
ναι 7 ,εχει απλως θα δω να βγαλω αυτο που διορθωνει ,γιατι ωρες ωρες γραφει κατι βλακειες , εγω ειπα πως εκανα μια προβλεψη ,καιο θα δουμε ,ε εγηω ειμαι 60 ετων μαλλον θα ζω σε περιπου 10 χρονια ,να δουμε αν θα πεσω μεσα,ο τζοκοβιτς ομως που εφτασε τα 24, ειχε μονο 1 στην ιδια ηληκια, ο ναδαλ 6 , τελος παντων τα πιο κομπακτ κτυπηματα ,το καλυτερο atp forhand ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΦΤΙΑΞΕ Α ςΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΤΣΙ Ο Ρικ Μεισι, εχει ο Σινερ, το σερβις το εχουν παρει ας πουμε απο το Τζοκοβιτς , βασικα μετα απο 39 χρονιαμ, προπονητικης , και με το να ειμαι σε συνεργασια σαν τεχνικος συμ,βουλος σε ομαδα τοπ , ε καποιες πληροφοριες εχω απο μεσα , να πω πως και εγω διδασκω οταν κανω σε νεους παικτες , αφου δεν θελω πολλα μαθηματα πλεον , το στυλ Σιννερ , με τα πιο κομπατκτ κτυπηματα short back swing ,κινηση κοντρα στη μπαλα βιομηχνικη εκμεταλευσης της ενέργειας της δυναμης της ιδιας της μπαλας και αλλα ειδικα σε αυτα τα τελευταια στη βιομηχανικη εχω συνεργασια τωρα που μιλαμε με ομαδα νο 10 στο κοσμο ,αλλαδεν θελω να κανω πολλα πολλα σχολια ,οκ οχι εδω που στο φιναλε ε δεν ειναι ενα τενιστικο σαιτ, αλλα στα Ελληνικα τενιστικα ,οπου βαριεμαι να κανω μια πληρη αναλυση ,και να απαντα απο κατω ο αλλος παντελως ασχετος απο τενις , που μαλλον θα εχασε λεφτα απο καμνα στοιωημα , του τυπου βαριοταν τον εφαγαν οι γκομενες κολοπαιδο τηγς Εκαλης ,και αλλα ακρως τεχνικα θεματα του τυενις πολυ γελιο μιλαμε

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
118.323
Πόντοι
46.423
Anna Kalinskaya

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
118.323
Πόντοι
46.423
Ο Γιανίκ Σίνερ εξασφάλισε και μαθηματικά πως θα παραμείνει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης ATP και την ερχόμενη εβδομάδα, μετά την απόσυρση του Κάρλος Αλκαράθ από το Barcelona Open λόγω τραυματισμού.

Ο Ισπανός είχε την ευκαιρία να επιστρέψει άμεσα στο Νο1 μόλις λίγες ημέρες μετά την απώλεια της κορυφής, όμως ο τραυματισμός στον καρπό έβαλε τέλος σε αυτό το σενάριο.

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
3.905
Πόντοι
456
ναι 7 ,εχει απλως θα δω να βγαλω αυτο που διορθωνει ,γιατι ωρες ωρες γραφει κατι βλακειες , εγω ειπα πως εκανα μια προβλεψη ,καιο θα δουμε ,ε εγηω ειμαι 60 ετων μαλλον θα ζω σε περιπου 10 χρονια ,να δουμε αν θα πεσω μεσα,ο τζοκοβιτς ομως που εφτασε τα 24, ειχε μονο 1 στην ιδια ηληκια, ο ναδαλ 6 , τελος παντων τα πιο κομπακτ κτυπηματα ,το καλυτερο atp forhand ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΦΤΙΑΞΕ Α ςΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΤΣΙ Ο Ρικ Μεισι, εχει ο Σινερ, το σερβις το εχουν παρει ας πουμε απο το Τζοκοβιτς , βασικα μετα απο 39 χρονιαμ, προπονητικης , και με το να ειμαι σε συνεργασια σαν τεχνικος συμ,βουλος σε ομαδα τοπ , ε καποιες πληροφοριες εχω απο μεσα , να πω πως και εγω διδασκω οταν κανω σε νεους παικτες , αφου δεν θελω πολλα μαθηματα πλεον , το στυλ Σιννερ , με τα πιο κομπατκτ κτυπηματα short back swing ,κινηση κοντρα στη μπαλα βιομηχνικη εκμεταλευσης της ενέργειας της δυναμης της ιδιας της μπαλας και αλλα ειδικα σε αυτα τα τελευταια στη βιομηχανικη εχω συνεργασια τωρα που μιλαμε με ομαδα νο 10 στο κοσμο ,αλλαδεν θελω να κανω πολλα πολλα σχολια ,οκ οχι εδω που στο φιναλε ε δεν ειναι ενα τενιστικο σαιτ, αλλα στα Ελληνικα τενιστικα ,οπου βαριεμαι να κανω μια πληρη αναλυση ,και να απαντα απο κατω ο αλλος παντελως ασχετος απο τενις , που μαλλον θα εχασε λεφτα απο καμνα στοιωημα , του τυπου βαριοταν τον εφαγαν οι γκομενες κολοπαιδο τηγς Εκαλης ,και αλλα ακρως τεχνικα θεματα του τυενις πολυ γελιο μιλαμε

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
3.905
Πόντοι
456
Βρήκα λίγο χρόνο κακ σας έβαλα το Ρικ Μέισι που δηλώνει απο τώρα πως θα τη κανει νκ 1 στο κόσμο επειδή έχω επικοινωνία κακ παρακολουθώ, κακ αυτη τη μικρή 2 χρονια τωρα ,εχω και εγω κανει τη πρόβλεψη αυτη , συμφωνώ, βλέπω τις ικανότητες, αλλά το σημαντικο εδω ειναι πως δουλεύει επαγγελματικά, ήδη εδω και 2 χρονια, για αυτο δεν μου αρέσει και πολύ να κανω σχολια σχετικά με το τενις, επειδή πετάγονται, καλά εδω ,
.,,μιλάω για υποτίθεται σάϊτ κάτι τύποι άσχετοι κακ κάνουν σχόλια του τύπου βλακας, τεμλα,ης το κ@λοποαιδο της Εκάλης καο αλ,α τοσο αυστηρώς τεχνικά σχόλια υψηλότατου επιπέδου, ένα ςαλλλς με έβρισε με φράσεις που δεν τις αναφέρω καν , επειδή είχα κάνει μια πλήρη μελέτη, πως με μόνο τα τεχνικά κακ αθλητικά δεδο ε α επίσημες μετρήσεις κλπ, που αποδεικνύεται γιατί ο Αλκαραζ εινακ πιο γρήγορος απο το Ναδαλ, αλ,α εχει κακ όλη τη γκάμα κτυπηματων .Ε συγνώμη αλλά εχω και πιο σοβαρές ασχλοιες και μάλιστα σε 15 λεπτα θα συνδεθώ με ένα κορυφαίο team
για τεχνικές λεπτομέρειες κακ ξα κάθομαι να απολογούμαι με τους άσχετους .Συγνωμην αλλα έγραψα πολλα και ίσως σας κούρασα ήδη

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
118.323
Πόντοι
46.423

Βρήκα λίγο χρόνο κακ σας έβαλα το Ρικ Μέισι που δηλώνει απο τώρα πως θα τη κανει νκ 1 στο κόσμο επειδή έχω επικοινωνία κακ παρακολουθώ, κακ αυτη τη μικρή 2 χρονια τωρα ,εχω και εγω κανει τη πρόβλεψη αυτη , συμφωνώ, βλέπω τις ικανότητες, αλλά το σημαντικο εδω ειναι πως δουλεύει επαγγελματικά, ήδη εδω και 2 χρονια, για αυτο δεν μου αρέσει και πολύ να κανω σχολια σχετικά με το τενις, επειδή πετάγονται, καλά εδω ,
.,,μιλάω για υποτίθεται σάϊτ κάτι τύποι άσχετοι κακ κάνουν σχόλια του τύπου βλακας, τεμλα,ης το κ@λοποαιδο της Εκάλης καο αλ,α τοσο αυστηρώς τεχνικά σχόλια υψηλότατου επιπέδου, ένα ςαλλλς με έβρισε με φράσεις που δεν τις αναφέρω καν , επειδή είχα κάνει μια πλήρη μελέτη, πως με μόνο τα τεχνικά κακ αθλητικά δεδο ε α επίσημες μετρήσεις κλπ, που αποδεικνύεται γιατί ο Αλκαραζ εινακ πιο γρήγορος απο το Ναδαλ, αλ,α εχει κακ όλη τη γκάμα κτυπηματων .Ε συγνώμη αλλά εχω και πιο σοβαρές ασχλοιες και μάλιστα σε 15 λεπτα θα συνδεθώ με ένα κορυφαίο team
για τεχνικές λεπτομέρειες κακ ξα κάθομαι να απολογούμαι με τους άσχετους .Συγνωμην αλλα έγραψα πολλα και ίσως σας κούρασα ήδη

:thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom