αυτο που ειδα εχθες με τρομαξε λιγο , ο Αλκαραζ ωριμασε και σταματησε να σπαταλαει ενεργεια τρεχοντας απλως δεξια και αριστερα κανοντας φιγουρα του τυπου ολα θα στα γυριζω οτι και να κανεις, μενοντας3 μακρια σχετικα απο τις γραμες σε σκληρη επιφανεια.Ειχε τεραστια ποικιλια στο παιχνιδι του , ενω ειδα ισως γαι πρωτη φορα να χρησιμοποιηει και το fake forhand δηλαδη , να αλαζει τελευται στιγμη το δυνατο κτυπημα και αφου εχει ξακινησει τη κινηση προς την αντιθετη κατευθυνση ο Σιννερ,να κανει ενα σιγανο μεν , αλλα βαθυ ομως slice ,το οποιο του εδινε χρονο να παει στο φιλε , ενω ο Σιννερ τρεχοντας ,οταν προλαβαινε ,ηταν πολυ δυσκολο να κανει ντροπ σοτ, αφου η μπαλα εκανε πολυ χαμηλη γκελα, και δεν του εδινε δυναμη , ερτσι δεν τουε βγαινε το πολυ σπιν που χρειαζεσαι για να περασεις τη μπαλα στη μυτη της ωβελονας , ετσι ειχε υψος και τελειωνε ο Αλκαραζ το βοπλε .Σοβαρα τωρα το εκαν 12 φορες ειδα και πηρε 12 ποντους.Επαιξε πιο κοντα στη base line ασκωντας πιεση , ενω και οταν χρειαζονταν ετρεχε σαν εξωγηινος οπως παντα και γυριζε τα παντα.Για αυτο ειπα πως με τρομαξε ενας τετοιος Αλκαραζ ,οχι δεν εχει αντιπαλο .Ας ελπισουμε πως θα βρουν τροπο στρατηγικης, καποιοα δυνατο σημειο απο την ομαδα του, κατι να γινει.Εφτασε ηδη τα 6 γκραν σλαμ και αραγε τι να εγιναν κατι ασχετοι που με κοεοιδευαν σε καθαρα τενιστκο σαιτ οταν ελεγα πριν 4 χρονια πως ειναι το μεγαλυτερο ταλεντο ,που εχει εμφανιστει πιο γρηγορος απο το Νδαλ αφου με υψος 1,83 και μολις 78 κιλα ειναι φυσιολογικο ,ο Ναδαλ ηταν 1,85 και 85 κιλα.Τωρα τα 2 τελευταια χρονια στα 8 γκραν σλαμ εχουν απο 4 ο καθε ενας ,αλλα ειπαμε αν δεν βρει το αντιδοτο ο Σιννερ αυτο θα αλλαξει , και δεν ειναι και τοσο καλο για το ενδιαφερον του αθλημ,ατος, αφου ηδη ξερουμε απο,πριν πως αυτοι οι 2 παιρνουν ολα τα γκραν σλαμ .Υ.Γ. και για να μη νομιζεται πως εγω λεω βλακειες, το ακουσα πριν κανα χρονο να λεει ο ρικ Μεισι , ο προποητης που εχει το ονομα the fenomeno maker ,για μενα ο σπουδαιοτερος προπονητης οχι μονο των Γουιλιαμς, Καπριατι πριν ,αλλα το οτι καταφερε ν ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ οΠΕΛΚΑ ΜΕ ΥΨΟς 2,13 να παιξει τοπ 10 τενις συτο ειναι ενα μικρο θαυμα.Αυτος εχει δηλωει πως δεν εχει ξαναδει τετοιο παικτη ,ποτε , ειναι ενα φαινομενο ,ειναι εξωγηινος ,( HE LOOKS LIKE COMES FROM ANOTHER PLANET)ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ , E εγω ειμαι λιγο χαμηλοτερων τονων.