Στομεταξυ να κανω και μια προβλεψη τωρα που ειναι στο νο πουθενα , σε 4-5 ,αντε το πολυ 6 χρονια ,θα εχουμε 2 Αλκαραζ στο τοπ 10 ,ισως και τοπ 5, γραψτε ημερομηνια ,γιατι μετα δεν με πιστευοθυν πως τα ελεγα πριν 5 χρονια , συνεχιζω να λεω πως ο Αλκαραζ θα φτασει πανω και απο 24 γκραν σλαμ ,δεν εχω αλαξει γνωμη..οπως οταν ειπα πως η αντρεεβα θα παει μια μερ αστο νο 1, ,τοτε ηταν 64 , βεβαια εκει εχω και σκρην σοτ που τη προτεινα σε μια παλια γνωστη και φιλη προπονητρια ...α χα χα χα ονομτα δσεν λεμε Ισπανιδα ειναι ,και αυτη η νεα Καναδεζα που πηγε τελικο στο μοντρεαλ , εχει το μπακχαντ της Οσακα, θα παει καλα , αλλα οχι με τοδα dunle faults λογω ψηχολογιας, ενδιαφερον που θα παιξουν τελικο μαζι .Στο μεταξυ οταν ειχε παιξει η Οσακα πριν αρκετα χρονια πρωτη γορα με τη Σακκαρη , με ειχαν φωναξει κατι φιλοι να μπω στ καφε να δω τη Σακκαρη ,να τους πω τη γνωμη μου , βλεποντας την οΣΑΚΑ ΤΟΥς ΛΕΩ ΟΚ ΠΑΙΔΕς ΤΗ σΑΚΚΑΡΗ ΤΗ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ , ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΗ ΤΗς αΓΓΕΛΙΟΚΗς ΠΟΥ ΠΡΟΠΟΝΙΟΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ οΜΙΛΟ ΠΡΟ χΡΙΣΤΟΥ , ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΟΣΑΚΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΟ 1, ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ 44 ,ΜΕΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ 4 ΓΚΡΑΝ ΣΛΑΜ ,ΟΤΑΝ ΕΧΕΙς ΚΑΛΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙς πραγματα , ε δεν σου ξεφευγουν τα μεγαλα τα σπουδαια προσοντα