Νέα

Tennis - Alcaraz vs Sinner

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 316
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
3.521
Πόντοι
456
Αλκαραζ Τζοκοβιτς θα ηθελα να δω..εχει ο Σινερ ενα μικρο προβλημα στον αγκωνα και εχει λιγο πιο αργη προσεγγιση πριν κτυπησει στο φορχαντ του ,σιγουρα θα το εχουν δει αυτο και δουλεψαν τη σωστη στρατηγικη να πειστει εκει , τωρα αν παρει κατι ο Σινερ τοσο δυνατο που να μην τον ποναει , αλλα πολυ επικυνδινο μα βγαλει καποιο μεγαλυτερο τραυματισμο , οπως ειχε κανει πριν 2 χρονια αν θυμαμαι καλα ,ο Φριτζ,οταν κερδισε το Ιντιαν Γουελς, ηταν τοσο δυνατη η ενεση που ο γιατρος ειχε πει δεν σου κανω δευτερη, μπροει να παθεις μεγαλη ζημια και να κινδυνευσ να χασω ακομη και την αδεια μου , και την εκανε μονος του δηλαδη ο φιτνεςς τρεινερ ,ναι υπαρχουν ενεσεις νομιμες που μπορει να σε κανουν να μην αισθανεσαι σχεδον καθολου τιποτα

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
108.713
Πόντοι
46.423

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
108.713
Πόντοι
46.423

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.849
Πόντοι
10.656
Λεγε ποιον βλεπεις να το σηκωνει.
50-50 ειναι οι αποδοσεις, δεν υπαρχει σωστη απαντηση, μονο τζογος
All In Crypto GIF

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.849
Πόντοι
10.656
Αλκαραζ Τζοκοβιτς θα ηθελα να δω..εχει ο Σινερ ενα μικρο προβλημα στον αγκωνα και εχει λιγο πιο αργη προσεγγιση πριν κτυπησει στο φορχαντ του ,σιγουρα θα το εχουν δει αυτο και δουλεψαν τη σωστη στρατηγικη να πειστει εκει , τωρα αν παρει κατι ο Σινερ τοσο δυνατο που να μην τον ποναει , αλλα πολυ επικυνδινο μα βγαλει καποιο μεγαλυτερο τραυματισμο , οπως ειχε κανει πριν 2 χρονια αν θυμαμαι καλα ,ο Φριτζ,οταν κερδισε το Ιντιαν Γουελς, ηταν τοσο δυνατη η ενεση που ο γιατρος ειχε πει δεν σου κανω δευτερη, μπροει να παθεις μεγαλη ζημια και να κινδυνευσ να χασω ακομη και την αδεια μου , και την εκανε μονος του δηλαδη ο φιτνεςς τρεινερ ,ναι υπαρχουν ενεσεις νομιμες που μπορει να σε κανουν να μην αισθανεσαι σχεδον καθολου τιποτα
Καλος χρυσος ο Νολε αλλα γερασε, αμα εφαγε τρια καθαρα σετ μια χαρα ετοιμοπολεμος θα ειναι ο Σινερ
Σαφως πιο ενδιαφερον και πιο αμφιρροπος ο τελικος τωρα
και στο προηγουμενο ματσαρα εγινε

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
108.713
Πόντοι
46.423
Λεγε ποιον βλεπεις να το σηκωνει.
50-50 ειναι οι αποδοσεις, δεν υπαρχει σωστη απαντηση, μονο τζογος
All In Crypto GIF

Αν και υποστηρίζω τον Sinner τα προγνωστικά μου για το φετινό Wimbledon είναι 55 - 45 υπέρ του Alcaraz.

Ίδωμεν.

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
108.713
Πόντοι
46.423
OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
108.713
Πόντοι
46.423

:alivedick::alivedick::alivedick:

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.727
Πόντοι
3.846

:alivedick::alivedick::alivedick:
Ευτυχώς το σήκωσε ο Ιταλός γιατί του είχε πάρει τον αέρα ο Ισπανός.Πολύ θετικό ότι θα έχουμε αντίβαρο στον Αλκαράθ που είναι ο πιο πλήρης τενίστας,όπως ήταν κάποτε ο Φέντερερ και εμφανίστηκε ο Ναδάλ σαν αντίβαρο.

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
108.713
Πόντοι
46.423
OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
108.713
Πόντοι
46.423

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
3.521
Πόντοι
456
Στομεταξυ να κανω και μια προβλεψη τωρα που ειναι στο νο πουθενα , σε 4-5 ,αντε το πολυ 6 χρονια ,θα εχουμε 2 Αλκαραζ στο τοπ 10 ,ισως και τοπ 5, γραψτε ημερομηνια ,γιατι μετα δεν με πιστευοθυν πως τα ελεγα πριν 5 χρονια , συνεχιζω να λεω πως ο Αλκαραζ θα φτασει πανω και απο 24 γκραν σλαμ ,δεν εχω αλαξει γνωμη..οπως οταν ειπα πως η αντρεεβα θα παει μια μερ αστο νο 1, ,τοτε ηταν 64 , βεβαια εκει εχω και σκρην σοτ που τη προτεινα σε μια παλια γνωστη και φιλη προπονητρια ...α χα χα χα ονομτα δσεν λεμε Ισπανιδα ειναι ,και αυτη η νεα Καναδεζα που πηγε τελικο στο μοντρεαλ , εχει το μπακχαντ της Οσακα, θα παει καλα , αλλα οχι με τοδα dunle faults λογω ψηχολογιας, ενδιαφερον που θα παιξουν τελικο μαζι .Στο μεταξυ οταν ειχε παιξει η Οσακα πριν αρκετα χρονια πρωτη γορα με τη Σακκαρη , με ειχαν φωναξει κατι φιλοι να μπω στ καφε να δω τη Σακκαρη ,να τους πω τη γνωμη μου , βλεποντας την οΣΑΚΑ ΤΟΥς ΛΕΩ ΟΚ ΠΑΙΔΕς ΤΗ σΑΚΚΑΡΗ ΤΗ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ , ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΗ ΤΗς αΓΓΕΛΙΟΚΗς ΠΟΥ ΠΡΟΠΟΝΙΟΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ οΜΙΛΟ ΠΡΟ χΡΙΣΤΟΥ , ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΟΣΑΚΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΟ 1, ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ 44 ,ΜΕΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ 4 ΓΚΡΑΝ ΣΛΑΜ ,ΟΤΑΝ ΕΧΕΙς ΚΑΛΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙς πραγματα , ε δεν σου ξεφευγουν τα μεγαλα τα σπουδαια προσοντα

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
3.521
Πόντοι
456
Στομεταξυ να κανω και μια προβλεψη τωρα που ειναι στο νο πουθενα , σε 4-5 ,αντε το πολυ 6 χρονια ,θα εχουμε 2 Αλκαραζ στο τοπ 10 ,ισως και τοπ 5, γραψτε ημερομηνια ,γιατι μετα δεν με πιστευοθυν πως τα ελεγα πριν 5 χρονια , συνεχιζω να λεω πως ο Αλκαραζ θα φτασει πανω και απο 24 γκραν σλαμ ,δεν εχω αλαξει γνωμη..οπως οταν ειπα πως η αντρεεβα θα παει μια μερ αστο νο 1, ,τοτε ηταν 64 , βεβαια εκει εχω και σκρην σοτ που τη προτεινα σε μια παλια γνωστη και φιλη προπονητρια ...α χα χα χα ονομτα δσεν λεμε Ισπανιδα ειναι ,και αυτη η νεα Καναδεζα που πηγε τελικο στο μοντρεαλ , εχει το μπακχαντ της Οσακα, θα παει καλα , αλλα οχι με τοδα dunle faults λογω ψηχολογιας, ενδιαφερον που θα παιξουν τελικο μαζι .Στο μεταξυ οταν ειχε παιξει η Οσακα πριν αρκετα χρονια πρωτη γορα με τη Σακκαρη , με ειχαν φωναξει κατι φιλοι να μπω στ καφε να δω τη Σακκαρη ,να τους πω τη γνωμη μου , βλεποντας την οΣΑΚΑ ΤΟΥς ΛΕΩ ΟΚ ΠΑΙΔΕς ΤΗ σΑΚΚΑΡΗ ΤΗ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ , ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΗ ΤΗς αΓΓΕΛΙΟΚΗς ΠΟΥ ΠΡΟΠΟΝΙΟΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ οΜΙΛΟ ΠΡΟ χΡΙΣΤΟΥ , ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΟΣΑΚΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΟ 1, ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ 44 ,ΜΕΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ 4 ΓΚΡΑΝ ΣΛΑΜ ,ΟΤΑΝ ΕΧΕΙς ΚΑΛΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙς πραγματα , ε δεν σου ξεφευγουν τα μεγαλα τα σπουδαια προσοντα
να παρει πρεπει να φοραω τα γυαλια πρεσβειωπιας τι συην ευχη γραφω α χα χαχα

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
108.713