Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ΓΙΑ να δω και αλλες γνωμεςφίλε η παρτίδα κερδίζεται ή χάνεται από 2-3 κρίσιμα παιξίματα, άμα μιλάει ο απέξω δικό του μετράει το παιχνίδι.
Λιπον να για να τελειωνουμε ποιος μετρα οτι το πηρε σοβαρα τωρα ο παιχτης δεν μετρα ; ο αλλος ας μην τον ακουγε αυτος που παιζει δεν ειναι υπευθηνος για τι ζαριες του πειτε καποιος γιατι θα τρελαθω;
ναι αλλά ή νίκη που καταχορυτε για πες μου;φίλε η παρτίδα κερδίζεται ή χάνεται από 2-3 κρίσιμα παιξίματα, άμα μιλάει ο απέξω δικό του μετράει το παιχνίδι.
μαλακιες σε αυτον που παιζει πανε τα παιχνιδια αφου αυτος που παιζει ριχνει τα ζαρια!!!! συμφωνιται πες τε μου εχω δικιο?φίλε η παρτίδα κερδίζεται ή χάνεται από 2-3 κρίσιμα παιξίματα, άμα μιλάει ο απέξω δικό του μετράει το παιχνίδι.
μαλακιες σε αυτον που παιζει πανε τα παιχνιδια αφου αυτος που παιζει ριχνει τα ζαρια!!!! συμφωνιται πες τε μου εχω δικιο?
Αν σου πιάσει κ αυτος τη μάνα κ στο μάζεμα τα πάρει πρώτος.
Τι είπες τώρα; :S
Παίχτες μου πριν λίγο βγήκε ο Αβγολέμενος στο Γεωργίου και είπε ότι υπάρχει περίπτωση να έχεις πιάσει τη "μάνα" του αντιπάλου στο πλακωτό και παρόλα αυτά να χάσεις το παιχνίδι. Ο Γεωργίου συμφώνησε ότι γίνεται αυτό το σενάριο. Δυστυχώς δεν εξήγησαν παραπάνω.
Έχετε ακούσει κάτι τέτοιο; Ξέρετε τι πρέπει να γίνει για να χάσεις το παιχνίδι ενώ έχεις πιάσει τη "μάνα" του αντιπάλου στο πλακωτό;