Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλημέρα σε όλη την παρέα η Ζωή γύρισε απο τις διακοπές?![]()

ααααα.αυτη ηταν?...γιατι περασα διπλα της κολυμπωντας.ωραια!Οχι.......εχει πάει στον Αμαζόνιο να κανει κωπηλασία..........![]()
![]()
ααααα.αυτη ηταν?...γιατι περασα διπλα της κολυμπωντας.ωραια!
ααααα.αυτη ηταν?...γιατι περασα διπλα της κολυμπωντας.ωραια!

Επίσκεψη πριν λίγες μέρες. Να μην γράψω τα γνωστά πορνοδιαστροφικά...για τα αεροπλανικά που γίνανε, για τον ιδρώτα που έπεσε ή τα σπερματοζωάρια που εξακοντίστηκαν πανηγυρικά κλπ κλπ.. Υποθέτω πως έχετε χορτάσει από ανάλογες περιγραφές... Θα πω μόνο πως η Ζωή και ψαγμένη είναι δηλαδή κατέχει πλήρως την τέχνη του μασάζ και της αφής γενικότερα αλλά έχει και πλείστες όσες άλλες αρετές σε βαθμό που λες.. γαμώ την ατυχία μου... δεν έχω χρόνο να κάτσω και την άλλη ώρα.. Εν κατακελείδι.. Συνίσταται ανεπιφύλακτα. Ζωή 'ησουν μια πραγματική αποκάλυψη
εγω εχω ενσταση.μου ειπε ,οτι δεν μπαινει στο νερο αν δεν εχει ζεστη.αισχος!...ειναι δυνατον!!!!! :'( :'( :'( :'( :'( :'(Η Ζωή είναι απο τις λίγες περιπτώσεις επαγγελματιών αυτού του χώρου για την οποία είπαμε όλοι πολύ καλά λόγια απο την αρχή που εμφανίσθηκε,και δεν μας διεύψευσε ποτέ.......δεν είναι τυχαίο ότι όλοι όσοι την επισκεύθηκαν πέρασαν ωραία και σε επίπεδο υπηρεσιών,αλλά και σε επίπεδο παρέας και κουβεντούλας.........
και παράλληλα να τον παίρνει σιγά σιγά στο στόμα της
. Ε, δεν ήθελε και πολύ το εργαλείο... ξύπνησε από την χαλάρωση. Γύρισε χωρίς να σταματήσει, δίνοντάς μου την εικόνα του σφιχτού κώλου της και την δυνατότητα να θαυμάσω το φρεσκοξυρισμένο μουνάκι της, να χαϊδέψω τον κώλο της και το απαλό κορμί της. Ήρθε από πάνω μου σε στάση 69 και παίξαμε για αρκετή ώρα
.
. Είχα την αίσθηση ότι έχυνα για μια ώρα, λες και τα είχα φυλαγμένα μόνο για αυτήν.ωραια ενημερωση φιλε

κι εδω σε βρισκω ρε? αρχιζεις να βρισκεις την κλαση σου σιγα σιγα.![]()
![]()
![]()
εμ ειπαμε χαλαρωση εδω
Η Ζωή είναι απο τις λίγες περιπτώσεις επαγγελματιών αυτού του χώρου για την οποία είπαμε όλοι πολύ καλά λόγια απο την αρχή που εμφανίσθηκε,και δεν μας διεύψευσε ποτέ.......δεν είναι τυχαίο ότι όλοι όσοι την επισκεύθηκαν πέρασαν ωραία και σε επίπεδο υπηρεσιών,αλλά και σε επίπεδο παρέας και κουβεντούλας.........