..καλησπερα μεσα στον ιουλιο εστειλα μηνυματακι στο προφιλ της εδω μεσα .. εστειλε τηλ και εγινε ο ορισμος του ραντεβου στα υψωματα του κολωνακιου
παρκαρισμα με την μηχανη απεξω ακριβως αναπαντητη οπως συμφωνηθηκε στο τηλ και τσουπ στην πορτα η ζωη ...και καθοδος στο υπογειο ...τα τυπικα για την γνωριμια και 2-3 κουβεντουλες το τι θα ακολουθησει στον στιβο μαχης ..ευγενικη- προσχαρη ζητησε να προσφερει κατι λογω ζεστης και αφου με κερασε ..ακολουθησε ντουζακι και απλωσα την κορμαρα μου

....στο μασαζοκρεβατο μπρουμητα ..για σχεδον σαραντα πεντε λεπτα πολεμουσε με ολη την οπισθεν επιφανεια του σωματος μου για να την χαλαρωσει με τον δικο της τροπο οπως ειχαμε ..πει ...
ακολουθως γυρισαμε ανασκελα για αν ακολουθησει το δευτερο μερος του τελετουργικου
ολιγον απο ταντρα ...την επομενη ισως λιγο παραπανω διοτι το ειδα ενδιαφερον
επειτα σκουφακι και καβαλαριες ....με εντονη εφιδρωση κυριως απο εμενα λογω εντασης και λιγοτερο απο εκεινη ..παροτι δουλευε το αρκουδισιον .....
συνολικος χρονος μια ωρα και 20 λεπτα χωρις να υπαρχει πιεση χρονου ...εφοσον δεν ακολουθουσε αλλο ραντεβου ...ντουζακι παρεα μετα για να μου βγαλει το λαδι απο το σωμα και ολα μελι γαλα ...!!
αφου χαιρετηθηκαμε μετα το ντουζακι εδωσα το δωρακι 70 ευρω
και ανανεωσαμε την επικοινωνια μας για την επομενη ....το ποτε αγνωστο ..αλλα λογικα μετα το τελος του καλοκαιριου ....
οπως προαναφερανε και αλλοι συναγωνιστες ..οποιος ενδιαφερεται ..στειλτε μηνυμα στην ιδια εχει προφιλ εδω μεσα ..για να κανονισετε το ραντεβου σας ..και εμενα μου απαντησε μετα 2 μερες
καλα να περασετε οποιοι κανετε την αναβαση του λυκαβητου