Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μπραβο ρε κορίτσι... Χρειαζόταν κάτι τετοιο μιας και ειχες λειψει σε πολλούς εδώ μέσαΑγόρια... Ευχάριστα νέα!!!! Είμαι πάλι πίσω αλλά αλλάξει προφίλ (zoetantranew) και σας έχω ανακοίνωση!!! Θα είμαι στο mary plaza, στο Μοσχάτο, στην παραλία... Σούπερ μέρος και με πάρκινγκ διακριτικότατο!!! Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από τις 11 μέχρι τις 21:00. Το δωμάτιο θα είναι δικό μου. Πάρτε με στο viber στο 6980736866!!! Το tantra στα καλύτερα του;
Με το καλό ?Αγόρια... Ευχάριστα νέα!!!! Είμαι πάλι πίσω αλλά αλλάξει προφίλ (zoetantranew) και σας έχω ανακοίνωση!!! Θα είμαι στο mary plaza, στο Μοσχάτο, στην παραλία... Σούπερ μέρος και με πάρκινγκ διακριτικότατο!!! Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από τις 11 μέχρι τις 21:00. Το δωμάτιο θα είναι δικό μου. Πάρτε με στο viber στο 6980736866!!! Το tantra στα καλύτερα του;
Αγόρια... Ευχάριστα νέα!!!! Είμαι πάλι πίσω αλλά αλλάξει προφίλ (zoetantranew) και σας έχω ανακοίνωση!!! Θα είμαι στο mary plaza, στο Μοσχάτο, στην παραλία... Σούπερ μέρος και με πάρκινγκ διακριτικότατο!!! Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από τις 11 μέχρι τις 21:00. Το δωμάτιο θα είναι δικό μου. Πάρτε με στο viber στο 6980736866!!! Το tantra στα καλύτερα του;
Τα πάντα κάνει η ζωήΜασαζ προστατη κανει η Ζωή;
γι αυτο την επισκεπτονται οι ..περισσοτεροιΜασαζ προστατη κανει η Ζωή;
Φιλαρακο στο κολωνακι θα θελε και κανα 1000 ενοικιο κοινοχρηστα κοκΤο καλύτερο σενάριο είναι να έχεις πάλι τον δικό σου χώρο και να εξυπηρετείς και τις καθημερινές.
Δεν είναι ανάγκη να είναι στο Κολωνάκι, μπορεί να είναι Εξάρχεια, Αμπελόκηπους, Χολαργό, Γουδί,υπάρχουν τόσες περιοχές...Φιλαρακο στο κολωνακι θα θελε και κανα 1000 ενοικιο κοινοχρηστα κοκ
Παιδιά ναι, έτσι και άλλιως θα το μαζέψει το μαρούλι, το αξίζει.Δεν είναι ανάγκη να είναι στο Κολωνάκι, μπορεί να είναι Εξάρχεια, Αμπελόκηπους, Χολαργό, Γουδί,υπάρχουν τόσες περιοχές...
Εδώ το μαζεύουν άλλες που δεν είναι ούτε το 10% από αυτό που είναι η ΖωήΠαιδιά ναι, έτσι και άλλιως θα το μαζέψει το μαρούλι, το αξίζει.
Αγόρια... Ευχάριστα νέα!!!! Είμαι πάλι πίσω αλλά αλλάξει προφίλ (zoetantranew) και σας έχω ανακοίνωση!!! Θα είμαι στο mary plaza, στο Μοσχάτο, στην παραλία... Σούπερ μέρος και με πάρκινγκ διακριτικότατο!!! Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από τις 11 μέχρι τις 21:00. Το δωμάτιο θα είναι δικό μου. Πάρτε με στο viber στο 6980736866!!! Το tantra στα καλύτερα του;

Θα είσαι μόνιμα εκεί ή για αυτές τις 3 μέρες μόνο;;Αγόρια... Ευχάριστα νέα!!!! Είμαι πάλι πίσω αλλά αλλάξει προφίλ (zoetantranew) και σας έχω ανακοίνωση!!! Θα είμαι στο mary plaza, στο Μοσχάτο, στην παραλία... Σούπερ μέρος και με πάρκινγκ διακριτικότατο!!! Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από τις 11 μέχρι τις 21:00. Το δωμάτιο θα είναι δικό μου. Πάρτε με στο viber στο 6980736866!!! Το tantra στα καλύτερα του;
Το φουλάρι το μαύρο το πουά εκεί το φέρνουμε; ?Αγόρια... Ευχάριστα νέα!!!! Είμαι πάλι πίσω αλλά αλλάξει προφίλ (zoetantranew) και σας έχω ανακοίνωση!!! Θα είμαι στο mary plaza, στο Μοσχάτο, στην παραλία... Σούπερ μέρος και με πάρκινγκ διακριτικότατο!!! Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από τις 11 μέχρι τις 21:00. Το δωμάτιο θα είναι δικό μου. Πάρτε με στο viber στο 6980736866!!! Το tantra στα καλύτερα του;
Καθε ΠΣΚΘα είσαι μόνιμα εκεί ή για αυτές τις 3 μέρες μόνο;;