batraxos!!
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 6.430
- Πόντοι
- 1.206
απο τ καταλαβες δεν κανει ραντεβου ετσι κ αλλιος δεν υπαρχει αγγελεια τωρα τραβα ρωτα
το προφιλ ειναι μιας αλλης φιλης της τρανς...νομιζω λέγεται γιτσα, αλλά έχει κ αγγελιες της τάνιας. θα το διαχειρίζονται μαζι.....δηλαδη δεν κάθεται να τον φάει η τάνια;; μονο τον δινει;; συγγρου εχεις καιρο να πας;ναι η φωτο ειναι αυτης τ προφιλ μαλων οχι ..τ τηλ που εχει η αγγελεια δεν δουλεευει
και η αγγελεια εχει να ενημερωθει κανα μηνα ...οποιος ενδιαφερετε δεν ξερω αν μπορει
να την βρει στη συγγρου εκυ εβγενε παλιοτερα θημαμαι ...υσος κανα βραδυ αν εχει ορεξη
παντως επυδη εχω βρεθει μαζυ της ειναι ενεργητικη
μπορει να βρεις καμια καλη ευκαιρια στη συγγρου...ή λεοφωρο αθηνων βγαινουνδεν ασχολουμαι πανω απο τρια χρονια

κωστακη συνεχιζεις τα ακα παρανομα εξτραδακια? θα ξανα ανοιξει το νημα των ακαποτων εξτρεμιστων αραγε?Χάθηκε η Τάνια![]()
Εύλογες οι απορίες σου τύπε αλλά είσαι εκτός θέματοςκωστακη συνεχιζεις τα ακα παρανομα εξτραδακια? θα ξανα ανοιξει το νημα των ακαποτων εξτρεμιστων αραγε?

και πως βιοπορίζεται τότε, αν σταμάτησε το άθλημα;;; δεν εχει λογικη...Δεν τη βλέπω να ξαναεμφανίζεται. Ήταν η πρώτη μου πριν πολλά χρόνια, σίγουρα 15+
Οπότε για σένα ή πουτανα ή τίποτα... Ωραία λογικήκαι πως βιοπορίζεται τότε, αν σταμάτησε το άθλημα;;; δεν εχει λογικη...
πες μου εσυ τι αλλο θα μπορουσε να κανει ξαφνικα μιας τρανς εκδιδομενη...ειδικα μια τρανς που πολυ πιο δυσκολα βρισκει δουλεια σε σχέση με μια κανονικη γυναικα.Οπότε για σένα ή πουτανα ή τίποτα... Ωραία λογική
Πολλά μπορεί να κάνει, ξέρω τρανς που πηγε Γερμανία και πουλάει ρούχα.πες μου εσυ τι αλλο θα μπορουσε να κανει ξαφνικα μιας τρανς εκδιδομενη...ειδικα μια τρανς που πολυ πιο δυσκολα βρισκει δουλεια σε σχέση με μια κανονικη γυναικα.
πολλα δεν μπορει να κανει....γιαυτο καταλήγουν στην πορνεία οι περισσοτερες....για την Ασπα Πασχαλ.. λες;; που πουλάει τώρα ρουχα στο τικτοκ; και θαζει δηλαδη απο αυτο λες ε;;;Πολλά μπορεί να κάνει, ξέρω τρανς που πηγε Γερμανία και πουλάει ρούχα.
πες μου εσυ τι αλλο θα μπορουσε να κανει ξαφνικα μιας τρανς εκδιδομενη...ειδικα μια τρανς που πολυ πιο δυσκολα βρισκει δουλεια σε σχέση με μια κανονικη γυναικα.
Πολλά μπορεί να κάνει, ξέρω τρανς που πηγε Γερμανία και πουλάει ρούχα.
Μία φορά βρέθηκα με την T.στην Σκρα μία βδομάδα πριν το 1ο lockdown, εκεί μετά συνάντησα την Μπέμπα και την Cleo Ferreira . Μήπως είναι πλέον "manager" ?πολλα δεν μπορει να κανει....γιαυτο καταλήγουν στην πορνεία οι περισσοτερες....για την Ασπα Πασχαλ.. λες;; που πουλάει τώρα ρουχα στο τικτοκ; και θαζει δηλαδη απο αυτο λες ε;;;![]()
Ναι ζει από αυτό. Επίσης παντρεύτηκε. Ξεκόλλα δεν είναι όλες οι τρανς βίζιτεςπολλα δεν μπορει να κανει....γιαυτο καταλήγουν στην πορνεία οι περισσοτερες....για την Ασπα Πασχαλ.. λες;; που πουλάει τώρα ρουχα στο τικτοκ; και θαζει δηλαδη απο αυτο λες ε;;;![]()
ναι δεν ειναι ολες..απλά οι περισσότερες εκει καταλήγουν αργά ή γρηγορα....Ναι ζει από αυτό. Επίσης παντρεύτηκε. Ξεκόλλα δεν είναι όλες οι τρανς βίζιτες
Ρε φίλε... Ούτε παιδιά γυμνασιου δεν δίνουν τέτοιες απαντήσεις... Οταν μεγαλώσεις τα ξαναλέμεναι δεν ειναι ολες..απλά οι περισσότερες εκει καταλήγουν αργά ή γρηγορα....
εσενα πολυ σιγουρο σε βλέπω πάντως για αυτη που λες...εχεις προσωπικη σχέση; το τι πραγματικά κανει ο καθένας δεν το ξέρεις...οπότε κράτα μια επιφύλαξη, εκτος και αν εισαι πολυ κοντινο της άτομο και ξέρεις απο πρώτο χέρι.....
απλα καταλαβες οτι ειπες μπουρδες και δεν ξέρεις τι να απαντησεις τωρα και το γυρισες αλλου....Γιαυτο αλλη φορά προσεχε πριν πας να το παιξεις έξυπνος...Ρε φίλε... Ούτε παιδιά γυμνασιου δεν δίνουν τέτοιες απαντήσεις... Οταν μεγαλώσεις τα ξαναλέμε