You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tania Kelly
- Μέλος που άνοιξε το νήμα little_boy_alex
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 405K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
@NIKOLAOS18
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2017
- Like
- 254
- Πόντοι
- 21
Μωρό καλή μέρα,και Καλή χρονιά. Ανέβασε φωτο με την αλεξανδρου
Γύρισε μερικές σελίδες πίσω να τις δεις...Μωρό καλή μέρα,και Καλή χρονιά. Ανέβασε φωτο με την αλεξανδρου
Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.203
- Πόντοι
- 1.056
Είδες φίλε μου τι εννοώ;όπως το πα,νεκρό νήμα από το 21 κ με το ζόρι να το αναστήσουμε..Αδέλφια για όλα υπάρχει ένα τέλος κρατάμε τις ωραίες αναμνήσεις μας και προχωράμε - τόσα νέα κορίτσια βγαίνουνε στο κλαρί κάθε χρόνο γιατί να πάμε ξανά με τη Μήνα ??? Περασμένα μεγαλεία - το ιδιο ισχύει και για Αξία Ανδρεαδακη
Ε ρε πίκρα που παίζει...
kavlwmenos_panta
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2024
- Like
- 212
- Πόντοι
- 21
Exete nea apo thn Tania?den thn briskw se Kanena site
Οντως κατέβασε ολες τις αγγελίες της ...σταμάτησε να κάνει ραντεβού;
Αν μου καλύπτετε τα νώτα, θα πάω να επιτεθώ!!!
![]()
Φοβερό άτομο, εχω πάει ποιο παλιά , καποιοι την κράζουν οτι είναι αγενής εγώ δε συμφωνώ πολύ καλό παιδί και πολύ δυνατό κομμάτι στο σεξ.Οντως κατέβασε ολες τις αγγελίες της ...σταμάτησε να κάνει ραντεβού;
kavlwmenos_panta
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2024
- Like
- 212
- Πόντοι
- 21
Φοβερό άτομο, εχω πάει ποιο παλιά , καποιοι την κράζουν οτι είναι αγενής εγώ δε συμφωνώ πολύ καλό παιδί και πολύ δυνατό κομμάτι στο σεξ.
Ειρωνεύεται πολυ πάντως λενε και δεν εχει καλο χαρακτηρα....τώρα κανει ακομα βιζιτες ή σταμάτησε;
poutsarass
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 177
- Πόντοι
- 1
Πήγα πριν 2 χρόνια περίπου. Πολύ ειρωνική στην αρχή. Το κατανοω εν μέρει γιατί γνωρίζουν πολύ μαλακισμενο κόσμο. Ήταν μια κούκλα κατά τ άλλα. Αυτό που δεν συγχωρώ είναι ότι ενω είχαμε συμφωνήσει ένα ποσό (50), δεν είχε και καλα ρέστα να μου δώσει και μου έφαγε 10 ευρώ. Δεν με πειραζει το ποσό, αλλα Η φάση είναι ότι παραδίπλα είχε μια χαρά δεκάρικο και οχι μονο, απ' ότι είδα αργότερα. Τι να πω, αν την έσωσαν αυτά τα 10 ευρώ που μου έφαγε αλλά με έχασε από πελάτη, μπράβο της.
Δεν ξέρω αν κάνει ακόμα, δεν τη βρίσκω σε κάποια αγγελία, απο προσωπική παντα πλευρά πρός εμενα δεν εβγαλε καμια ειρωνεία αρκετα ευγενικη, οπως την φέρθηκα μου φέρθηκε και αυτή. Πιστεύω οτι γενικα αυτά τα άτομα εχουν περάσει πολλά και οι άμυνες τους είναι πάντα σε εγρήγορση.
Ειρωνεύεται πολυ πάντως λενε και δεν εχει καλο χαρακτηρα....τώρα κανει ακομα βιζιτες ή σταμάτησε;
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.431
- Πόντοι
- 4.510
Έχει αγγελία αυτή την περίοδο;
Δεν ασκεί πλέον το επάγγελμα.Έχει αγγελία αυτή την περίοδο;