You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tania Kelly
- Μέλος που άνοιξε το νήμα little_boy_alex
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 441K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
George BarbaTroll
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.175
- Πόντοι
- 3.446
Εγώ πήγα μία φορά μαζί της, μία βδομάδα πριν το1ο lockdown . Στην Σκρά στην Καλλιθέα .60€ και έχυσε κιόλας! Μιά χαρά ήταν και τώρα 5-6 χρόνια μετά οκ θα είναι. Μπορεί να είχε επενδύσεις...Παρασιτεμένη θαναι πλέον! Τη θυμάμαι στην Ανίτα που έβγαινε πριν πολλά χρόνια κ είχε πλάκα χαχα
podolagnos90
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2023
- Like
- 2.835
- Πόντοι
- 456
Εγώ πήγα μία φορά μαζί της, μία βδομάδα πριν το1ο lockdown . Στην Σκρά στην Καλλιθέα .60€ και έχυσε κιόλας! Μιά χαρά ήταν και τώρα 5-6 χρόνια μετά οκ θα είναι. Μπορεί να είχε επενδύσεις...
Μπράβο σου καλά έκανες και πήγες !!!!!!!!!!
Δεν βάζει πλέον αγγελίες. Τωρα αν κάνει ραντεβού σε κλειστό κύκλο δεν το γνωρίζωΈχουμε κάνα νέο από Τάνια;
Κάνει ακόμα ραντεβού:
batraxos!!
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 6.430
- Πόντοι
- 1.206
βαζει αγγελειες εσυ ψαχνεις λαθος
Ε δείξε μας το φως ρε μεγάλε.... Όλο να γράφεις παπαριες ξέρεις.... "εσύ ψάχνεις λάθος"βαζει αγγελειες εσυ ψαχνεις λαθος
Αντε ρε νούμερο από δω...
ggg777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.738
- Πόντοι
- 216
Πολλές το έκαναν αυτό είναι χούι από τη παλιά ΣυγγρουΠήγα πριν 2 χρόνια περίπου. Πολύ ειρωνική στην αρχή. Το κατανοω εν μέρει γιατί γνωρίζουν πολύ μαλακισμενο κόσμο. Ήταν μια κούκλα κατά τ άλλα. Αυτό που δεν συγχωρώ είναι ότι ενω είχαμε συμφωνήσει ένα ποσό (50), δεν είχε και καλα ρέστα να μου δώσει και μου έφαγε 10 ευρώ. Δεν με πειραζει το ποσό, αλλα Η φάση είναι ότι παραδίπλα είχε μια χαρά δεκάρικο και οχι μονο, απ' ότι είδα αργότερα. Τι να πω, αν την έσωσαν αυτά τα 10 ευρώ που μου έφαγε αλλά με έχασε από πελάτη, μπράβο της.
Που θα την βρούμε για δώσε καμιά πληροφορίαβαζει αγγελειες εσυ ψαχνεις λαθος
George BarbaTroll
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.175
- Πόντοι
- 3.446
Στο Insta παντως έχει 4-5 προφίλΠου θα την βρούμε για δώσε καμιά πληροφορία
Nikitas7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2012
- Like
- 2.612
- Πόντοι
- 446
Δασκαλα του σεξ 6933337951
Mi spatalas to xrono sou psaxnontas apodo k apoki otan auti ti stigmi epeses stin apoliti. Molon den exis pliroforithi sosta pos epeses pano stin thea tis omorfias k ime sigouri tha ise pali edo gia na m paris tilefono NA SE PLIROFORISO LIPON OTI APOKRIPSI DEN DEXOME I FOTOGRAFIES MOU DEN INE...
George BarbaTroll
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.175
- Πόντοι
- 3.446
Επανήλθε;
batraxos!!
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 6.430
- Πόντοι
- 1.206
oxi
batraxos!!
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 6.430
- Πόντοι
- 1.206
μιαζει αλλα δεν πρεπει ν ειναι αυτη![]()
Δασκαλα του σεξ 6933337951
Mi spatalas to xrono sou psaxnontas apodo k apoki otan auti ti stigmi epeses stin apoliti. Molon den exis pliroforithi sosta pos epeses pano stin thea tis omorfias k ime sigouri tha ise pali edo gia na m paris tilefono NA SE PLIROFORISO LIPON OTI APOKRIPSI DEN DEXOME I FOTOGRAFIES MOU DEN INE...kanesex.com
αυτές τις ίδιες φωτογραφίες ανέβαζε και πιο παλια στις αγγελιες της η Τάνια.μιαζει αλλα δεν πρεπει ν ειναι αυτη
έτσι φαινεταιΕπανήλθε;
batraxos!!
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 6.430
- Πόντοι
- 1.206
ναι η φωτο ειναι αυτης τ προφιλ μαλων οχι ..τ τηλ που εχει η αγγελεια δεν δουλεευει
και η αγγελεια εχει να ενημερωθει κανα μηνα ...οποιος ενδιαφερετε δεν ξερω αν μπορει
να την βρει στη συγγρου εκυ εβγενε παλιοτερα θημαμαι ...υσος κανα βραδυ αν εχει ορεξη
παντως επυδη εχω βρεθει μαζυ της ειναι ενεργητικη
και η αγγελεια εχει να ενημερωθει κανα μηνα ...οποιος ενδιαφερετε δεν ξερω αν μπορει
να την βρει στη συγγρου εκυ εβγενε παλιοτερα θημαμαι ...υσος κανα βραδυ αν εχει ορεξη
billias °
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 2.957
- Πόντοι
- 1.196
Δηλαδή εμείς που την θέλουμε παθητική και στα τέσσερα τι θα κάνουμε....θα μας αρνηθεί?ναι η φωτο ειναι αυτης τ προφιλ μαλων οχι ..τ τηλ που εχει η αγγελεια δεν δουλεευει
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 120