You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.628
- Πόντοι
- 19.795
Αυτο ειναι που λενε "γαμω το σοι σου κωλο-γερε" για το σοι 4 που συνηθιζω να μενωΈχει μετονομαστεί ολόκληρο σοι προς τιμήν του κωλόγερου.
iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Έχει μετονομαστεί ολόκληρο σοι προς τιμήν του κωλόγερου.
Βλέπω σε λίγο εκτός από τα γενέθλια του βασιλιά να γιορτάζουν και την πρώτη ημέρα που ο κωλογερος επισκέφτηκε την χώρα. Θα κάνουν και αναπαραστάσεις, αλλά δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε ανήλικους για ευνόητους λόγουςΑυτο ειναι που λενε "γαμω το σοι σου κωλο-γερε" για το σοι 4 που συνηθιζω να μενω
Σοι 4, γνωστό ως Κωλο-σοι.Αυτο ειναι που λενε "γαμω το σοι σου κωλο-γερε" για το σοι 4 που συνηθιζω να μενω
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.628
- Πόντοι
- 19.795
Και οχι μονο.Σοι 4, γνωστό ως Κωλο-σοι.
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.655
- Πόντοι
- 38.177
Αυτο ειναι που λενε "γαμω το σοι σου κωλο-γερε" για το σοι 4 που συνηθιζω να μενω
Εγώ μένω σόι μπουακαο και είμαι δίπλα απ'όλα
kaleidoscope
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2011
- Like
- 371
- Πόντοι
- 26
Eχω γραψει πανω απο 250 μερες Μπανγκοκ, στα 12 χρονια. Καποιες εκατονταδες χιλιομετρα την Σουκχουμβιτ, πανω κατω.
αρα περιπου κανα μηνα καθε χρονο ! ειναι σεβαστο νουμερο ! μεγαλυτερα διαστηματα πρεπει προσπαθησεις πετυχεις! για παραδειγμα 2μηνο και 3μηνο ! ειναι μεγαλη η διαφορα ! απο το να πας για ενα μηνα περιπου! τις πρωτες μερες κανεις καποια μαζεμενα ... αλλα μετα λογω ανεσης χρονου και χαλαρωμενος αν μπορεις να συγκρατηθεις και δεν κανεις αλογιστα εξοδα , τοτε μπορεις να περασεις παρα πολυ ομορφα και οικονομικα !
kaleidoscope
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2011
- Like
- 371
- Πόντοι
- 26
αυτο τον ξερουν και εκει γιαυτο κρατανε το θεμα του immigration σε οσο σφιχτο επιπεδο μπορουν ως την διαρκεια διοτι αν μεινεις αρκετο καιρο και καλυτερα περνας και βλεπεις οτι μπορεις αν μπεις σε καθημερινους ρυθμους οτι δεν χρειαζετε χαλας τοσα λεφτα! ετσι γινεσε απο αυτους που δεν τους συμφερουν ως τουριστες !
ενω ο τουριστας που παει απο 10 μερες εως 1 μηνα αναγκαστικα θα κανει περισσοτερα εξοδα και ετσι θα τους φερει και περισσοτερο εισοδημα στο συνολο !
ενω ο τουριστας που παει απο 10 μερες εως 1 μηνα αναγκαστικα θα κανει περισσοτερα εξοδα και ετσι θα τους φερει και περισσοτερο εισοδημα στο συνολο !
kaleidoscope
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2011
- Like
- 371
- Πόντοι
- 26
για παραδειγμα ενα μπατζετ χωρις αεροπορικα μαζι με ξενοδοχειο ομως στα 1500 ευρω , μπορει καποιος το φαει σε 10 με 20 μερες μαζεμενες αλλα μπορει την βγαλει και διμηνο με χαλαρες κινησεις και οχι συνεχομενα πηδηματα και βολτες και σιγα σιγα περασει και καλυτερα με το ιδιο μπατζετ !
kaleidoscope
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2011
- Like
- 371
- Πόντοι
- 26
αντε να σας δωσω και ενα σπουδαιο τιπ !
τη χαμηλη περιοδο οσοι πανε για κανα διμηνο λογω οτι οι γυναικες εχουν περασει ολη τη φαση της υψηλης σεζον που και μεγαλυτερες χρεωσεις μπορουσαν να κανουν και ζητηση αρκετη υπηρχε , αν πας στη χαμηλη σεζον και αραξεις και δεν θελεις και τοσες εναλλαγες μεταξυ γυναικων ευκολα αραζεις με καποια οικονομικα ! βεβαια πρεπει να το ψαξεις λιγο ... αλλα ειναι εφικτο !
συν οτι ειναι αναλογως και τα γουστα που εχει ο καθενας μας και το τι ζηταει !
τη χαμηλη περιοδο οσοι πανε για κανα διμηνο λογω οτι οι γυναικες εχουν περασει ολη τη φαση της υψηλης σεζον που και μεγαλυτερες χρεωσεις μπορουσαν να κανουν και ζητηση αρκετη υπηρχε , αν πας στη χαμηλη σεζον και αραξεις και δεν θελεις και τοσες εναλλαγες μεταξυ γυναικων ευκολα αραζεις με καποια οικονομικα ! βεβαια πρεπει να το ψαξεις λιγο ... αλλα ειναι εφικτο !
συν οτι ειναι αναλογως και τα γουστα που εχει ο καθενας μας και το τι ζηταει !
kaleidoscope
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2011
- Like
- 371
- Πόντοι
- 26
επισης στις γυναικες εκει μην τους λετε οτι εχετε παει αρκετες φορες και οτι ερχεστε επι χρονια ! να τους λετε το πολυ πολυ οτι εχετε ξανα επισκεφτει το μερος αλλη μια φορα για λιγες μερες ! διοτι αυτους ψαχνουν να νομιζουν οτι μπορουν να τους παραμυθιασουν !
kaleidoscope
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2011
- Like
- 371
- Πόντοι
- 26
βεβαια υπαρχουν και αυτοι που πανε επι χρονια και παλι παραμυθιαζονται ... αλλα για αυτους δεν υπαρχει λυση ετσι κι αλλιως χαχαχαχχα!
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Και οχι μονο.
Επειδη ειμαι καλοπερασακιας αλλα θελω να ειμαι και κοντα
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.628
- Πόντοι
- 19.795
Από τα καλύτερα της Σουκχουμβιτ, το είχα βρει προσφορά πριν από κάτι χρόνια, κάτω από 80 ευρω και είχα μείνει 4 ημέρες γιατί με εξυπηρετούσε το πούλμαν που εβαζε για μια έκθεση.Επειδη ειμαι καλοπερασακιας αλλα θελω να ειμαι και κοντα
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.628
- Πόντοι
- 19.795
Κριτική από το tripadvaisor για το Nana hotel (δεν έχω μείνει ποτέ).
"Κάθε τετραγωνικό εκατοστό του δωματίου, είναι ποτισμένο με ιδρώτα και σπέρμα"
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
ΑΚΡΙΒΩΣ!!
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.628
- Πόντοι
- 19.795
Τα τελευταία 2 χρόνια κάνουν ανακαίνιση στα δωμάτια και ίσως να το δοκιμασω. Πιο κεντρικό στην μουνοπιατσα δεν γίνεται. (Εκτός από το Ρουαμσιτ που είναι πάνω από το υπόγειο του Θερμαε, αλλά εκεί δεν έχουν ηχομόνωση τα δωμάτια και ξυπνάς από τις 6 το πρωί).ΑΚΡΙΒΩΣ!!
kaleidoscope
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2011
- Like
- 371
- Πόντοι
- 26
εγω εχω μεινει μια φορα ! τιποτα το ιδιαιτερο σαν δωματιο ! αλλα το να βρισκεις κοπελα κατω στη ντισκο και να ανεβαινεις απλα πανω στο δωματιο ! ειναι μοναδικη αισθηση !
τα υπολοιπα τριγυρω παντως ξενοδοχεια δεν μου πολυαρεσαν επισης και οι τιμες παιζαν πανω απο 1000μπατ το βραδυ!
Διαγραμμένο μέλος 180642
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 705
- Πόντοι
- 311
καμια τρυπουλα απο τις αγαπημενες και λατρεμενες ασιατισες δε θα δουμε ρε παιδια ??χαχα