Εμενα στο belair το Πασχα.Εχει δικιο σε καποια πραγματα ο pipinomaniac,αλλα προσωπικα μου αρεσε παρα πολυ.Ειναι 2 τα συγκροτηματα ομως,εγω εμενα στο πρωτο οπως στριβεις απο την κεντρικη οδο,στο αριστερο σου χερι.Ειχε μονο μια εισοδο,και δεν μπορουσες να μπεις απο αλλη.Τα μπαλκονια μεγαλα,και επειδη ειχαμε κλεισει 3 διαδοχικα δωματια,συν το γεγονος οτι δεν ειχε πολυ κοσμο,δεν μας πειραξε καθολου που δεν ειχαν διαχωριστικα.Βγαζαμε και τα σαλονακια εξω,με τους συνοδοιπορους,και απολαμβαναμε τον καφε μας.Το προσωπικο φιλικοτατο,η εξυπηρετηση αψογη(απο φαγητο,απο πλυσιμο σιδερωμα ρουχων).Στον δε 6ο οροφο ειχε και τζακουζι το οποιο τιμησαν οι φιλοι μου.Απλως επειδη ειναι κλειστη η πορτα πρεπει να ζητησεις τα κλειδια απο τον receptionist ο οποιος ποτε δεν τα αρνηθηκε.Ενα απο τα πλεονεκτηματα του ειναι οτι ενω ειναι πολυ κοντα στην bunglaroad(οντως 7-8 λεπτα αποσταση) δεν εχει την φασαρια της.Ειναι επισης πολυ κοντα σε πληθωρα μασσαζερι,ενω υπαρχουν και πολυ καλα εστιατορια.Ολα αυτα ενδιαμεσα της διαδρομης ξενοδοχειου- bungla.Τιμη 900 baht την βραδια.Αν τυχον και μεινεις εκει,να πας οπωσδηποτε στο μοναδικο internet cafe που εχει η πλατεια με τα 2 αυτα συγκροτηματα,και να ζητησεις capucino iced.α με θυμηθεις φιλε,η απολυτη ηδονη του καφε,και με 2 πολυ καλα μωρα μεσα.Επισης αν τελικα το επιλεξεις,θα μου κανεις την χαρη επειδη το vip massage ειναι πολυ κοντα,να ψαξεις να βρεις ενα κοριτσακι 19χρονο ονοματι nam,και να της δωσεις ενα φιλι.Απο τον john-gleece θα της πεις.Ο κοπος σου το αντιτιμο για τις πληροφοριες

δεν χρειάζεται ...