Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Φιλε μου δεν εχουν καμμια σχεση με τους εδω μαναβηδες, ειναι φοβερα σεξυ.Πάντως, είναι γεγονός ότι τα ladyboys είναι πολύ πιο όμορφα από τις κανονικές γυναίκες, αλλά και μόνο που σκέφτεσαι ότι ανάμεσα από τα πόδια έχουν παλαμάρι (έστω και μικρό!!!) ξενερώνεις εντελώς......
ρε παιδια ολα καλα,εσεις που πηγατε κατι θα ξερετε παραπανω,αλλα εγω μπηκα σε κατι site που δειχνουν αυτα τα gogo bar και φυσικα τις γκομενες που χορευουν μεσα.ρε παιδια απιστευτη ασχημια δε βλεποταν καμια και δε λεμε για ενα bar αλλα για ολα. τοσο ασχημες ειναι ολες;ενταξει, τις δικες μας φτυνεις αιμα για να σου κατσουν αλλα ειναι γκομενες τουλαχιστον.δεν ξερω ολα καλα ακουγονται αλλα οσοι ειναι να πατε ριχτε και καμια ματια πριν ξεκινησετε εκτος και αν πατε με οτι να ναι αρκει να καθησει.ευχομαι να ειναι αλλιως γιατι και εγω θελω πολυ να παω με αυτα που λετε, αλλα.............
ρε παιδια ολα καλα,εσεις που πηγατε κατι θα ξερετε παραπανω,αλλα εγω μπηκα σε κατι site που δειχνουν αυτα τα gogo bar και φυσικα τις γκομενες που χορευουν μεσα.ρε παιδια απιστευτη ασχημια δε βλεποταν καμια και δε λεμε για ενα bar αλλα για ολα. τοσο ασχημες ειναι ολες;

αντι να πασ ταυλανδη τραβα και αναγνωρισε το παιδι σου και δωσε και κανα φραγκο για το μεγαλωμα του.αληθεια με ωραιεσ ηθικεσ αρχεσ σε μεγαλωσε η οικογενεια σου.ξυπνα και ωριμασε λιγακι τασαεφ.
οοοοοοοοοο νομιζο ποσ στιν ειπε χονρα καυλιαρη τασαεφ!!!!δεν ιπαρχει λογος να προσβαλει ο ενας τον αλλον!!!!ειμαστε ολοι καυλιαριδες!!!ι καυλα μας ενωνει!!!!πιτσιλιστε !!!!!!!