xristospap
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 20.879
- Πόντοι
- 5.956
Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι καλέ μου φίλε ..Λεγε ποιος να του στείλω τα κουμπαρια μου τα ρομα......Σε κάποια σελίδα σε βρίζει κάποιος![]()

Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι καλέ μου φίλε ..Λεγε ποιος να του στείλω τα κουμπαρια μου τα ρομα......Σε κάποια σελίδα σε βρίζει κάποιος![]()
Δεν μπορώ να γίνω ρουφιάνοςΘα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι καλέ μου φίλε ..Λεγε ποιος να του στείλω τα κουμπαρια μου τα ρομα......![]()
....Χρησταρα αμα στειλεις τα ΡΟΜΑ, ουτε η μυγα θα φαει σιδερο, ουτε το κουνουπι ατσαλιΘα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι καλέ μου φίλε ..Λεγε ποιος να του στείλω τα κουμπαρια μου τα ρομα......![]()
....αϊσυρεγαμησ'εΚαλησπέρα παιδιά μουσκιδι ιδρωμένος κουρασμένος . ..ολιγολεπτο διάλειμμα να ξαποστασω
Πουτσα σου που υποφέρω....αϊσυρεγαμησ'ε![]()
Παλιοχαραχτηρας...Πουτσα σου που υποφέρω![]()
Παλιοχαραχτηρας...
Βρακί να αλλάξεις μην εισχωρήσει η υγρασία![]()
....αλλαζουν ρε, μεταξυ τουςΠαλιοχαραχτηρας...
Βρακί να αλλάξεις μην εισχωρήσει η υγρασία![]()
Πολύ κουβαρντάς εισαι καλέ μου φίλε ..5 ο καφές ,,5 τα τσιγάρα,, 5 το σουβλάκι ..Και όταν πάτε κάπου αλλού και σας λένε 5 ευρό λέτε κόψε κάτι 2 λεπτά έκανες...Kατι πρεπει να γινει.Ισως μια σταθεροποιηση στο ταλιρο,μην ταλαιπωρουμαστε με ανατιμησεις![]()
Φραπεδια και ελληνικό ρεεεεεεε ..Είχατε και στο χωριό σας φρεντο...ζω και χωρίς καφέ![]()
ναι και παμε ντιλιβερι οπου ειναι τα γιδια μας ...σε οποια πλαγιά και να ειναι και χωρις αποζημίωση οταν τον τρωνε τα σκυλιαΦραπεδια και ελληνικό ρεεεεεεε ..Είχατε και στο χωριό σας φρεντο...![]()
Καλησπέρα παιδιά μουσκιδι ιδρωμένος κουρασμένος . ..ολιγολεπτο διάλειμμα να ξαποστασω
Μπες κι εσύ στο ρινγκ μπορείς....Συμπάσχω![]()
Δεν είμαστε από χωριό εμείς καλέ μου φίλεΦραπεδια και ελληνικό ρεεεεεεε ..Είχατε και στο χωριό σας φρεντο...![]()
Που είναι???? ,,,που????,,,ποτε ????.,,,ποιοι?????ΜΟΥΝΗΔΕΣ................
ΜΟΥΝΗΔΕΣ................
Κολλάει το ίντερνετ, ούτε μια τσόντα δεν μπορούμε να δούμε σαν άνθρωποι![]()