athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 77.325
- Πόντοι
- 12.756
Ελπίζω να έχει καβάτζα δύο γαλοπούλες γεμιστές (μεγάλες) , και χοιρινό καπνιστό γιατί μου αρέσειλιγο ΠΡΙΝ τις γιορτες για να μη χρειαστει να ψωνισουμε κατι![]()
τα παντα εχει πιστευωΕλπίζω να έχει καβάτζα δύο γαλοπούλες γεμιστές (μεγάλες) , και χοιρινό καπνιστό γιατί μου αρέσει![]()
Πότε θα πάμε για ριφιφι ?![]()
...να μπειτε Θεσσαλια με τις ταυτοτητες στο στομα, δαγκωμενες για να σας αναγνωρισουν μεταλιγο ΠΡΙΝ τις γιορτες για να μη χρειαστει να ψωνισουμε κατι![]()
ειμαστε ΜΑΙΤΡ στην καλυψη-αποκρυψη-παραλλαγη ειδικα οταν ειναι για φαι...να μπειτε Θεσσαλια με τις ταυτοτητες στο στομα, δαγκωμενες για να σας αναγνωρισουν μετα![]()
Ελπίζω να έχει καβάτζα δύο γαλοπούλες γεμιστές (μεγάλες) , και χοιρινό καπνιστό γιατί μου αρέσει![]()
.....τα παντα εχει πιστευω
ελπιζω να εχει ΚΑΛΑ ουισκακια απο 12 ετη και πανω![]()
....κακη δεξιοτητα κ επιλογη!!!ειμαστε ΜΑΙΤΡ στην καλυψη-αποκρυψη-παραλλαγη ειδικα οταν ειναι για φαι![]()
ΠλοκΚαλημέρα μνπνα
Πάντα δύσκολη ημέρα η Δευτέρα,αν ηταν οικογένεια η εβδομάδα σίγουρα η Δευτέρα θα ηταν η πεθερά![]()
Έχεις δίκιο εξαιρείται η αγαπημένη σου πεθερουλα ,θα ηταν Σάββατο ή Κυριακή
Η πεθερά έφυγε...Έχεις δίκιο εξαιρείται η αγαπημένη σου πεθερουλα ,θα ηταν Σάββατο ή Κυριακή![]()
Μέχρι να επιστρέψει κοντα σου μπομποΗ πεθερά έφυγε...
Και η κάθε μέρα που περνά είναι εις βάρος της![]()
Θες να μου κόψεις την όρεξη για το προμεσημεριανο μου?Μέχρι να επιστρέψει κοντα σου μπομπο![]()
...λυσε μου μια απορια ρε @Μπομπο το προγραμμα σιτισης σου ειναι :Θες να μου κόψεις την όρεξη για το προμεσημεριανο μου?![]()
Προμεσημεριανο δεν έβαλες...λυσε μου μια απορια ρε @Μπομπο το προγραμμα σιτισης σου ειναι :
Προ-πρωινο, πρωινο, δεκατιανο, brunch, γευμα, απογευματινο, προ-δειπνο, δειπνο, μεταμεσονυκτιο (για την λιγουρα)?!?!!![]()
...και ενδιάμεσα κάτι τσιμπάει για τη λιγούρα......λυσε μου μια απορια ρε @Μπομπο το προγραμμα σιτισης σου ειναι :
Προ-πρωινο, πρωινο, δεκατιανο, brunch, γευμα, απογευματινο, προ-δειπνο, δειπνο, μεταμεσονυκτιο (για την λιγουρα)?!?!!![]()
Το έγραψε στα αγλικά...Brunch...Προμεσημεριανο δεν έβαλες![]()
Βροχερή καλησπέρα στην όμορφη και άκρως ενδιαφέρουσα παρέα των φίλτατων μουνοπάνωννα καλησπερισουμε και φιλτατο @Ωρίων