Sexypistol
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.225
- Πόντοι
- 1.056
Καλημέρα, διαβάζω και τον καφέ να ξέρεις. 2 σε 1Ποιο μνπνο ξέρει από όνειρα??![]()
Καλημέρα, διαβάζω και τον καφέ να ξέρεις. 2 σε 1Ποιο μνπνο ξέρει από όνειρα??![]()
Πεινάω...για επίσκεψη ετοιμάζεσαι![]()
Βάλε κάρβουνα εσύ...μόλις τα πάρει...για επίσκεψη ετοιμάζεσαι![]()
Αν ειναι κερασμένος το δέχεταιΚαλημέρα, διαβάζω και τον καφέ να ξέρεις. 2 σε 1
Λες και τον φρέντο καπουτσίνο?Καλημέρα, διαβάζω και τον καφέ να ξέρεις. 2 σε 1
ναι ετσι κανει και κυραΠεινάω...
Απλά βαριέμαι να βγαίνω συνεχώς και παίρνω αρκετά πράγματα για 10-15 μέρες.![]()
Θα έρθουμε να σε βοηθήσουμε να τα ξεφορτωθείς σύντομα, ώστε να ξεσκουριασειςΠεινάω...
Απλά βαριέμαι να βγαίνω συνεχώς και παίρνω αρκετά πράγματα για 10-15 μέρες.![]()
ναι συμφωνω καλε μου φιλεΘα έρθουμε να σε βοηθήσουμε να τα ξεφορτωθείς σύντομα, ώστε να ξεσκουριασεις![]()
Έλεγα να σου στείλω πράματα αλλά ο καταψύκτης δεν θα χωράειναι ετσι κανει και κυρα
Έλα να πούμε για την συμπεθέρα...Θα έρθουμε να σε βοηθήσουμε να τα ξεφορτωθείς σύντομα, ώστε να ξεσκουριασεις![]()
ΠεθεράΈλα να πούμε για την συμπεθέρα...![]()
εχω 2 ψυγεια ενα κρεβατοκαμαρα μου και 1 κουζιναΈλεγα να σου στείλω πράματα αλλά ο καταψύκτης δεν θα χωράει![]()
ΝιΈλα να πούμε για την συμπεθέρα...![]()
Εσύ μην δεις ευτυχισμένο άνθρωποΠεθερά![]()
Για πε αυτό με κρεβατοκάμαραεχω 2 ψυγεια ενα κρεβατοκαμαρα μου και 1 κουζινα![]()
Καλα κράτησε την μόνιμα να εισαι ευτυχισμένοςΕσύ μην δεις ευτυχισμένο άνθρωπο![]()
Ο καλός ο νοικοκύρης ετσι πρέπει να κάνει καλέ μου φίλε..Πεινάω...
εχω ενα κανονικο ψυγειο σε μενα με τα πραγματα μου να μην πηγαινω σε αυτο της κουζινας επειδη βαριεμαιΓια πε αυτό με κρεβατοκάμαρα![]()
Θα στην δανείσω να δεις την γλύκα και να καταλάβεις πως καταντησα ετσιΚαλα κράτησε την μόνιμα να εισαι ευτυχισμένος![]()
Ε ρε να μην έχω μια αδερφή να στην εδωκωΟ καλός ο νοικοκύρης ετσι πρέπει να κάνει καλέ μου φίλε..![]()
Θα το έκανα και εγώ αλλά Μετά από μπομπο θα με φωνάζουν Ντάμποεχω ενα κανονικο ψυγειο σε μενα με τα πραγματα μου να μην πηγαινω σε αυτο της κουζινας επειδη βαριεμαι![]()