Xaramofais
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 69.295
- Πόντοι
- 12.056
ΝιΜαμ,κακά και νάνι![]()
Γιατί τώρα άρχισα και βγάζω και μαλλάκια
ΝιΜαμ,κακά και νάνι![]()
Ναι ξέρουμε καλέ μου φίλε ,,,φάει ,,ύπνο,,,σεξακι όποτε σου δίνετε η άδεια και η μεγαλύτερες χαρές είναι το μην κουβαλάς πορτοφόλι ,,να σε καλούν σε ωραια τσιμπουσάκια και η νεκρή πεθερα..Μικρέ δοσιλογε
Λίγες χαρές έχω στην ζωή μου![]()
χρησταρα δεν νομιζω να σε δερνει και εσεναΑυτό θα έγραφα ότι είδες καλέ μου φίλε χα χα χα![]()
Καλέ μου φίλε εγώ είμαι ο ο ο Άρχων στο τσαντίρι μου...χρησταρα δεν νομιζω να σε δερνει και εσεναγιατι εγω στην θεση σοιυ θα τις αλλαζα τις ζαντες
![]()
Δηλαδή λες και όχι στην κυρά χρησταινα??Καλέ μου φίλε εγώ είμαι ο ο ο Άρχων στο τσαντίρι μου...![]()
Καλέ μου φίλε εγώ είμαι ο ο ο Άρχων στο τσαντίρι μου...![]()
τεκνον ΒΡΟΥΤΕ με αμφισβητεις οτι ειμαι ο ΑΡΧΩΝΔηλαδή λες και όχι στην κυρά χρησταινα??![]()
Το όνειρο φταίειτεκνον ΒΡΟΥΤΕ με αμφισβητεις οτι ειμαι ο ΑΡΧΩΝ![]()
ασχετο αλλα θελω να το πω ΜΗΠΩΣ και φιλοτιμηθειτε και μου δωσετε τα 40ΚΤο όνειρο φταίειμην δίνεις σημασία τι γράφω
![]()
τεκνον ΒΡΟΥΤΕ με αμφισβητεις οτι ειμαι ο ΑΡΧΩΝ![]()
Τι χρώμα τι θες?ασχετο αλλα θελω να το πω ΜΗΠΩΣ και φιλοτιμηθειτε και μου δωσετε τα 40Κ
πηγα χθες για κατι πραγματα και ειδα χεστρα 5000
φωτοκυταρα,υπολογιστη,σου ζεσταινει το κωλαρακι,στο πλενει
υγ καντην μου δωρο τωρα στις γιορτες![]()
Μα και βέβαια καλέ μου φίλε και μάλιστα χτες της είπα όχι όταν μου είπε να πλύνω τα πιάτα με κρύο νερό.Δηλαδή λες και όχι στην κυρά χρησταινα??![]()
σε λευκη βγαινει![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι χρώμα τι θες?![]()
τουρκικη να πάρειςασχετο αλλα θελω να το πω ΜΗΠΩΣ και φιλοτιμηθειτε και μου δωσετε τα 40Κ
πηγα χθες για κατι πραγματα και ειδα χεστρα 5000
φωτοκυταρα,υπολογιστη,σου ζεσταινει το κωλαρακι,στο πλενει
υγ καντην μου δωρο τωρα στις γιορτες![]()
εκανα αγωνα με κυρα χθες ΑΛΛΑ περασα την γραμμη μου εκει που επρεπετουρκικη να πάρεις![]()
Να μην έχω μια αδερφή να στην εδωκωΜα και βέβαια καλέ μου φίλε και μάλιστα χτες της είπα όχι όταν μου είπε να πλύνω τα πιάτα με κρύο νερό.....
Τώρα χωρίς πλάκα η στα τα οικοκυρικά η σύζυγος στα όλα τα άλλα εγώ τέλος..
Πες αλήθεια...παντοφλιές τρως τώρα που γράφεις???Μα και βέβαια καλέ μου φίλε και μάλιστα χτες της είπα όχι όταν μου είπε να πλύνω τα πιάτα με κρύο νερό.....
Τώρα χωρίς πλάκα η στα τα οικοκυρικά η σύζυγος στα όλα τα άλλα εγώ τέλος..
Σε τι διαγωνίστηκες με κυρά??εκανα αγωνα με κυρα χθες ΑΛΛΑ περασα την γραμμη μου εκει που επρεπε![]()
εκανα αγωνα με κυρα χθες ΑΛΛΑ περασα την γραμμη μου εκει που επρεπε![]()
στο χρωμα των πραγματωνΣε τι διαγωνίστηκες με κυρά??![]()