πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 94.128
- Πόντοι
- 16.131
Ακόμα εδώ μέσα είναι όλοι οι αργοσχολοι![]()
Ακόμα εδώ μέσα είναι όλοι οι αργοσχολοι![]()
Ξανά ήρθε και έφυγε. Τυχερό το κωλόπαιδο. Μιλάμε τέτοιο μουνί δεν βλέπεις κάθε μέρα μπροστά σου.Αν θες πες, ενδιαφέρεται σοβαρά ένας φίλος μου![]()
Τα μάτια να της κλείσωΧαιρετισμούς τη Μαμά...και πολλά φιλιά...
Ξανά ήρθε και έφυγε. Τυχερό το κωλόπαιδο. Μιλάμε τέτοιο μουνί δεν βλέπεις κάθε μέρα μπροστά σου.
Να κοιτά και να αυτοϊκανοποιείταικαλημερα μουνοπανα ...
Τι μπορει να εννοεί καποιος οταν λεει διακριτική συμμετοχή σε παρτουζα![]()
Ναι ειναι σαν να τρώνε όλοι και εσενα να χορταίνει το ματιΝα κοιτά και να αυτοϊκανοποιείται...
![]()
Να κοιτά και να αυτοϊκανοποιείται...
![]()
πως μιλας ετσιΝα κοιτά και να αυτοϊκανοποιείται...
![]()
Ούτε στον εχθρό μου αυτόΝαι ειναι σαν να τρώνε όλοι και εσενα να χορταίνει το ματι![]()
Μπορεί το άλογο να είναι κουτσό κάλε μου φίλε...Θέλω να ζητήξω από την κοινότητα 500 γιούρια...
Θες να με διευκολύνεις??![]()
Έχε χάρη που είσαι ο μοναδικός ΑΡΧΩΝΜπορεί το άλογο να είναι κουτσό κάλε μου φίλε...![]()
Έγραψαν καλπαζε ,Μπορεί το άλογο να είναι κουτσό κάλε μου φίλε...![]()
Πόσα θες καλέ μου φίλε???Steile και μένα με iris 500€ που τα θέλω για μίαδουλειά![]()
Έχε χάρη που είσαι ο μοναδικός ΑΡΧΩΝ![]()
Πόσα θες καλέ μου φίλε???![]()
Θα πρέπει να κάνεις και τραπέζι εεε ...Όταν μας αποχαιρετήσει θα φερθώ πρέπον![]()
Το είδα καλέ μου φίλε εσυνουσιαστήκατε....Κάνε δουλειά σου καλέ μου φίλε δεν θα γράψουμε πολλά![]()
Κουμπάρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, Για πες ,,,,,για ποιον φύλο σου???????Αν θες πες, ενδιαφέρεται σοβαρά ένας φίλος μου![]()
Ήμουν εκεί καλέ μου φίλε,, τώρα είμαι εδώ ..Τι με πέρασες έμενα @james034 εγώ είμαι μελετηρός...σε ποια σελίδα είσαι καλέ μου φίλε;;