Sexypistol
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8.920
- Πόντοι
- 1.056
Μάλλον για diving σκέτο θα παει... κρεπαλη μεγαλη προβλέπεται πάλιΤο 2ο δεν ειναι απαραιτητα κακο αν παει για skydiving![]()
Μάλλον για diving σκέτο θα παει... κρεπαλη μεγαλη προβλέπεται πάλιΤο 2ο δεν ειναι απαραιτητα κακο αν παει για skydiving![]()
Aν λαβεις υποψιν χοληστερινη,τριγλυκεριδια,σακχαρο κλπ νεανικα προβληματα,με παξιμαδια βλεπω να την βγαζειΜάλλον για diving σκέτο θα παει... κρεπαλη μεγαλη προβλέπεται πάλι
Πολύ μεγάλο, η υφή δεν με απασχολείΠοσο μεγαλο το θελουμε; σιλικονη η φυσικο;
Εχει καλο μεταβολισμό, τα αποφάγια τα δινει πεθεράAν λαβεις υποψιν χοληστερινη,τριγλυκεριδια,σακχαρο κλπ νεανικα προβληματα,με παξιμαδια βλεπω να την βγαζει![]()
Πολύ μεγάλο, η υφή δεν με απασχολεί![]()
Πολύ μεγάλο, η υφή δεν με απασχολεί![]()
Εχει μεινει το άρωμα του..Eφευγες?![]()
ΒΡΕ ουμπερα κανε καμμια κουρσα και ΜΗΝ σπαμμαρειςEφευγες?![]()
Μυρισε βενζινολαδο ειναι η αληθεια,διχρονο καβαλαει το τζοβενοΕχει μεινει το άρωμα του..
Μια κουρσα μου ολες οι διαδρομες σου(η κατι τετοιο τελος παντων)ΒΡΕ ουμπερα κανε καμμια κουρσα και ΜΗΝ σπαμμαρεις
στείλε το uber να με πάει κάπουEφευγες?![]()
βρεχει και ειμαι εξω στην βροχη με ομπρελα δουλευωΜυρισε βενζινολαδο ειναι η αληθεια,διχρονο καβαλαει το τζοβενο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μια κουρσα μου ολες οι διαδρομες σου(η κατι τετοιο τελος παντων)![]()
που βρέχει?βρεχει και ειμαι εξω στην βροχη με ομπρελα δουλευω![]()
Τι ειδους δουλεια ειναι αυτη που απαιτει χρηση ομπρελας για την εκτελεση της?βρεχει και ειμαι εξω στην βροχη με ομπρελα δουλευω![]()
Μυρολοιϊ σε μνημόσυνο, κλαίει τα 40κ που θέλειΤι ειδους δουλεια ειναι αυτη που απαιτει χρηση ομπρελας για την εκτελεση της?![]()
Καί egwπαιδια εγω εχω παει με σελεμπριτυ και με μια ανθυποσελεμπριτυ πριν ΠΟΛΛΑ χρονια![]()
Περα μαχαλα.....που βρέχει?![]()