Νέα

Τα μουνόπανα του bou

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mythical Zoan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44K
  • Εμφανίσεις 616K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
66
Like
64.908
Πόντοι
36.036
Εχω βαλει το ακριβο μου το μπουρνουζι , θα πετάξω ενα κουτσουρο στην τζακάρα μου και περιμενω
τον γητευτή της ζωης , τον εναν και μοναδικό δεξιο με εισόδημα κατω απο το όριο της φτωχειας , να πει την ιστορία με το σφιξιμο της Σελεμπριτυ :coffee:
Vale αντλία θερμότητας φίλε να σωθείς από τις στάχτες κτλ :coffee:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.611
Πόντοι
5.506
Εχω βαλει το ακριβο μου το μπουρνουζι , θα πετάξω ενα κουτσουρο στην τζακάρα μου και περιμενω
τον γητευτή της ζωης , τον εναν και μοναδικό δεξιο με εισόδημα κατω απο το όριο της φτωχειας , να πει την ιστορία με το σφιξιμο της Σελεμπριτυ :coffee:
τα λεφτα απο τον χιονια τα πηρες?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
76.809
Πόντοι
12.756
θα περιμενεις μοναχος σαν την ΑΔΙΚΗ καταρα για πολυ ωρα
οπως ριχνεις κουτσουρα στο τζακι ριξε και ενα στην σουφρα σου να γινεις ο κατωΓλυφαδιωτης Λιλας:coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.717
Πόντοι
12.756
Vale αντλία θερμότητας φίλε να σωθείς από τις στάχτες κτλ :coffee:

δεν ταιριάζει με τις κασμιρενιες μου καλτσες και τους τσεστερφιλντ καναπέδες ... και το ακριβο ιαπωνέζικο μου ουισκι :coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
76.809
Πόντοι
12.756
Θα μοιράσει ο Κούλης αδερφέ ? :coffee:
οχι απλα ο Μειντοφ ειχε μεινει Αττικη οδο στον χιονια ΑΝ θυμασαι και αφου παγωσαν μεχρι και οι αιμορροιδες του ΠΙΣΤΕΨΕ οτι θα παρει λεφτα
υγ ΠΗΡΕ τα αρχιδια μου βγηκε αποφαση ΔΕΝ παιρνει κανενας φραγκο:coffee:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

@athinaios44 Στην βροχη βιντεοκλιπ γυρίζεις?
ΟΧΙ
υγ ειναι Ιλουμμινατη αυτη μην την ακους:coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.717
Πόντοι
12.756
θα περιμενεις μοναχος σαν την ΑΔΙΚΗ καταρα για πολυ ωρα
οπως ριχνεις κουτσουρα στο τζακι ριξε και ενα στην σουφρα σου να γινεις ο κατωΓλυφαδιωτης Λιλας:coffee:
Περιμένουμε ιστορία απο μεγα εραστη Αθηναιο , να μας ζεστανει την καρδουλα μας αυτη την κρυα νυχτα του χειμωνα ..

οχι απλα ο Μειντοφ ειχε μεινει Αττικη οδο στον χιονια ΑΝ θυμασαι και αφου παγωσαν μεχρι και οι αιμορροιδες του ΠΙΣΤΕΨΕ οτι θα παρει λεφτα
υγ ΠΗΡΕ τα αρχιδια μου βγηκε αποφαση ΔΕΝ παιρνει κανενας φραγκο:coffee:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΟΧΙ
υγ ειναι Ιλουμμινατη αυτη μην την ακους:coffee:
εισαι και μαλακας , την αποζημιωση πηρα , οποιος επαιρνε αποζημιωση δεν μπορουσε να κανει προσφυγη που τελικα πηραν ολοι τ αρχιδια μου ...

Το μονο που με εχει στεναχωρησει απο ολα αυτο , ειναι που ο Μπραμπ δεν προλαβε να πει τα αστεια του που ειχε σημειωσει απο τα βιβλια που διαβάζει :coffee::coffee:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.611
Πόντοι
5.506

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.717
Πόντοι
12.756

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
76.809
Πόντοι
12.756
Περιμένουμε ιστορία απο μεγα εραστη Αθηναιο , να μας ζεστανει την καρδουλα μας αυτη την κρυα νυχτα του χειμωνα ..

εισαι και μαλακας , την αποζημιωση πηρα , οποιος επαιρνε αποζημιωση δεν μπορουσε να κανει προσφυγη που τελικα πηραν ολοι τ αρχιδια μου ...

Το μονο που με εχει στεναχωρησει απο ολα αυτο , ειναι που ο Μπραμπ δεν προλαβε να πει τα αστεια του που ειχε σημειωσει απο τα βιβλια που διαβάζει :coffee::coffee:
ποσα πηρες;:coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.717
Πόντοι
12.756

τα εχω γραψει πιο παλια , και οπως ελεγε και ο Αλεξ71 '' να πας να βρεις τα μηνυματα μου , πουθενα δεν τα εχω γραψει εγω αυτα'''

2Κ το αυτοκινητο , και δεν ηταν 1 μόνο :coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
76.809
Πόντοι
12.756
τα εχω γραψει πιο παλια , και οπως ελεγε και ο Αλεξ71 '' να πας να βρεις τα μηνυματα μου , πουθενα δεν τα εχω γραψει εγω αυτα'''

2Κ το αυτοκινητο , και δεν ηταν 1 μόνο :coffee:
ΠΑΛΙ απατεωνια εκανες ρε μπουστη:angry:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom