athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 76.251
- Πόντοι
- 12.756
ΑΠΑΞ και πουλησα ΕΓΩ το σαξο τελος ολα
Παλιά βάζαμε ναφθαλίνες μέσα στο ντεπόζιτο να μεγαλώσουμε τα οκτάνια καλέ μου φίλε......'νταξ' μαστορα, θα βαλω κηροζινη κ νιτρο στο Yugo μου κ ερχομαι![]()
Παλιά κάτι έκανα και εγώ καλέ μου φίλε σαν νέος,,την εποχή του καταραμένου...Κάμεις και εσύ κόντρες καλέ μου φίλε;![]()
Ο katarameNOS με το EVOΠαλιά κάτι έκανα και εγώ καλέ μου φίλε σαν νέος,,την εποχή του καταραμένου...![]()
Από πού θα παραιτηθείςFile κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το πρόβλημα της καθημερινής δουλειάς
Σκέφτομαι να παραιτηθώ και να την περνάω με σύνταξη πεθεράς![]()
Ο χακερ τις ναφθαλίνης, πόσα upload έπιανες?Παλιά βάζαμε ναφθαλίνες μέσα στο ντεπόζιτο να μεγαλώσουμε τα οκτάνια καλέ μου φίλε..![]()
ford,,bmw,,evo..Ο katarameNOS με το EVO![]()
....καλο κ αυτο, κανεις ευκολα πεταλιΕίχα ένα fiat uno turmpo τότε και είχε απαυτοθη να μου κόβει της βάσεις ....![]()
Αεροπλάνο το είχες κάνει ΧρηστάραΕίχα ένα fiat uno turmpo τότε και είχε απαυτοθη να μου κόβει της βάσεις ....![]()
Ρε φίλε τι να πει ο καλός μας φίλος ο πρι πρι που πήγαινε με το Χόντα το παπί σούζαford,,bmw,,evo..![]()
Αστικοί μύθοι της βούτας , της μαύρης , της κρυφής , του ρίμπας και των λιμανακίων ήταν αυτά καλέ μου φίλεΟ καταραμένος έβαλε κόντρα με τον Βαρδιλογιαννη και του πιρε τη ferarri ...Και στη ρεβανσ εφερε ο Βαρδιλίλογιανης με νταλικα F1 του τη ξανα πιρε πισω.. Γιατι του ειχε πει ο καταραμενος οτι και να μου φερεις θα σε παρω...![]()
αστικος μυθος ειναι και οτι θα ΚΕΡΑΣΕΙΣ ρε γαμημενεΑστικοί μύθοι της βούτας , της μαύρης , της κρυφής , του ρίμπας και των λιμανακίων ήταν αυτά καλέ μου φίλε![]()
Μεχρι το ταβερνακι του Τακη του Γκαβου στην Λητη τον κοβω...που θελει και Αχιλλειον ο γυφτος με τα ακοπα τα νυχια......πινει καφε στο Αχιλλειον![]()
μπηκα Νικολ...καλα περνατε βλεπωΜεχρι το ταβερνακι του Τακη του Γκαβου στην Λητη τον κοβω...που θελει και Αχιλλειον ο γυφτος με τα ακοπα τα νυχια...
Τι εννοείς όταν λες "μπήκα Νικόλ"μπηκα Νικολ...καλα περνατε βλεπω
υγ θα ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ στο ραντεβου θανατου;![]()