xristospap
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 19.859
- Πόντοι
- 3.556
Το διόρθωσα ..Τι είναι αυτό καλέ μου φίλε ??![]()
Το διόρθωσα ..Τι είναι αυτό καλέ μου φίλε ??![]()
κλαίω.....Να σε βάλουμε να κάνεις τον προπονητή τότε...![]()
τι να πω εγω ρε που επαιζα μπασκετ χωρις μπασκεταΠρέπει να σέβεστε,, έπαιζα στην παιδική χαρά στο Γκάζι με γηπεδο απο στιμεντο και διπλα το φουγάρο ...![]()
Για το φουγάρο είμαι σίγουροςΤο διόρθωσα ..
να παρεις απο τον @xristospap εχει κανει σκονακι τα sosνα ξέρετε....ηρθα κατευθείαν στο τέλος...δεν καθομαι να διαβάσω 20 σελίδες....μεροκάματο θέλω για να τις περάσω!
Λάικ σε όλους...και όλα!
χαλβαδιαζει κατι βυζα στην νικολΠαπατζη έλα πες εσύ που έπαιζες τσιγκολελετα![]()
Και εγώχαλβαδιαζει κατι βυζα στην νικολ
γαμήσαμε τα γονατα μας....
και έρχεταιο το άλλο το μνπνο και θελει να φτιάξει ομάδα να παιξει μπάσκετ!
@athinaios44 μηπως να σε πάμε καλύτερα Τραγο ρε μνπνο?![]()
....μου γνωρισε κατι καλυτερο![]()
Έμαθε και μπάσκετ το μνπνο...
15 χρονια μας φάγανε τα γήπεδα (ανοιχτά) Αθηνών και Πελοποννήσου...θέλει να παίξει με την πορτοκαλί θέα ο "θέλω 40k για να παντρευτώ"....
Που η μόνη του σkέση με το άθλημα μάλλον... θα είναι ότι η μπάκα του απο τις πίτσες θα είναι ίδιου μεγέθους με την μπάλα του μπάσκετ!!
![]()
ΕΓΩ και Χαραμοφαης θαρρω αν ειναι και αλλοι να με συγχωρεσουν ας ερθουν να φτιαξουμε πενταδα μπασκετ![]()
18 χρονια παιξαμε παρακαλω![]()
....καλα ρε πστ μου, ολοι διμετροι ειστε?!?!Πρέπει να σέβεστε,, έπαιζα στην παιδική χαρά στο Γκάζι με γηπεδο απο στιμεντο και διπλα το φουγάρο ...![]()
Όχι καλέ μου φίλε εγώ είμαι 1,75 ......καλα ρε πστ μου, ολοι διμετροι ειστε?!?!![]()
Και εγώ τελευταία έχω μαζέψειΌχι καλέ μου φίλε εγώ είμαι 1,75 ..![]()
Σε βάλανε σε πολύ ζεστή πλύση καλέ μου φίλε???Και εγώ τελευταία έχω μαζέψει![]()
Έχασα τα μαλλιά από τον ζελέ φλιπερΣε βάλανε σε πολύ ζεστή πλύση καλέ μου φίλε???![]()
Αυτά σου έδιναν ύψος καλέ μου φίλε???? Είχες αφάνα????Έχασα τα μαλλιά από τον ζελέ φλιπερ![]()
το μπάσκετ ειναι το άθλημα των κοντών μνπνο φίλε μου!!....καλα ρε πστ μου, ολοι διμετροι ειστε?!?!![]()
Σκέφτομαι γιατί δεν παίζω μπάσκετ@Xaramofais γιατί ουάου ρε μνπνο?![]()