Spiros_73
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 46.417
- Πόντοι
- 5.956
μου γνωρισε κατι καλυτερο.... τα βλεπσ΄ @Spiros_73 ??? Eσυ χαρτζιλικωνεις για να στην γνωρισει κ ο @Xaramofais την μοιραζει στα φιλαρακια "ατελως"![]()

μου γνωρισε κατι καλυτερο.... τα βλεπσ΄ @Spiros_73 ??? Eσυ χαρτζιλικωνεις για να στην γνωρισει κ ο @Xaramofais την μοιραζει στα φιλαρακια "ατελως"![]()
18 χρονια παιξαμε παρακαλωΈμαθε και μπάσκετ το μνπνο...
15 χρονια μας φάγανε τα γήπεδα (ανοιχτά) Αθηνών και Πελοποννήσου...θέλει να παίξει με την πορτοκαλί θέα ο "θέλω 40k για να παντρευτώ"....
Που η μόνη του σkέση με το άθλημα μάλλον... θα είναι ότι η μπάκα του απο τις πίτσες θα είναι ίδιου μεγέθους με την μπάλα του μπάσκετ!!
![]()
Σε βλέπω την επόμενη φορά να έρχεσαι μπουσουλωντας στο τραγομου γνωρισε κατι καλυτερο![]()
σοκ ηταν το χθεσινοΣε βλέπω την επόμενη φορά να έρχεσαι μπουσουλωντας στο τραγο![]()
Κρυβε λόγια όμως βλέπει ο αντιδοτοςσοκ ηταν το χθεσινο![]()
Κρυβε λόγια όμως βλέπει ο αντιδοτος![]()
η αλλη θεα ηταν ολα τα λεφταΦάγατε με θέα εψές;
![]()
Θα γίνει και αυτό εν ευθέτο χρόνω...Σε βλέπω την επόμενη φορά να έρχεσαι μπουσουλωντας στο τραγο![]()
εσυ! Εγώ 15....18 χρονια παιξαμε παρακαλω![]()
κλαίω...τουδε μνπνο![]()
Έτσι τζαμες βάλε μια τάξηεσυ! Εγώ 15....
Και επειδή ειμαι μεγαλύτερος σου, επαιξα και σε ανοιχτά...στο τσιμέντο μνπνο!
Ενώ εσύ που εισαι πιτσιρικάς....μου έμαθες τα παρκέ...
κλαίω...![]()
εφαγα ανοιχτα κ τσιμεντο φουλεσυ! Εγώ 15....
κλαίω...![]()
γαμήσαμε τα γονατα μας....εφαγα ανοιχτα κ τσιμεντο φουλ![]()
Τώρα θα σε βρισει βαριάεφαγα ανοιχτα κ τσιμεντο φουλ![]()
Πρέπει να σέβεστε,, έπαιζα στην παιδική χαρά στο Γκάζι με γηπεδο απο στιμεντο και διπλα το φουγάρο ...εσυ! Εγώ 15....
κλαίω...![]()
είχες Αθηνέζο χθές στον Τράγο ρε μνπνο?????Έτσι τζαμες βάλε μια τάξη
Βριστον και αυτόν γιατί εψες δεν μου πήρε γλυκο![]()
Τι είναι αυτό καλέ μου φίλε ??Πρέπει να σέβεστε,, έπαιζα στην παιδική χαρά στο Γκάζι με μπασκετες απο στιμεντο και διπλα το φουγάρο ...![]()
Να σε βάλουμε να κάνεις τον προπονητή τότε...Πρέπει να σέβεστε,, έπαιζα στην παιδική χαρά στο Γκάζι με μπασκετες απο στιμεντο και διπλα το φουγάρο ...![]()