Sexypistol
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8.739
- Πόντοι
- 1.056
Εσφιξες κυρα Laroche ?εχω μια ΑΚΡΙΒΗ μου την εκανε δωρο κυρα Laroche![]()
Εσφιξες κυρα Laroche ?εχω μια ΑΚΡΙΒΗ μου την εκανε δωρο κυρα Laroche![]()
Να μαζέψουμε και μία σακούλα κόκκαλα για την κούκλαστειλε ουμπερ να με φερει,ετοιμασε κοκορετσια,αρνια,τομαχοκ μοσχαρισιες και ΕΦΤΑΣΑ
υγ κερνας![]()
οχι απεργω ειναι μερος του σχεδιου ΑΡΧΩΝΕσφιξες κυρα Laroche ?
οχι απεργω ειναι μερος του σχεδιου ΑΡΧΩΝ![]()
Εγώ δεν χρησιμοποιώεχω μια ΑΚΡΙΒΗ μου την εκανε δωρο κυρα Laroche![]()
Tην ομπρελα τυπε?Γιατι πολλα ακουμε στο σαη,πεθερες,κουνιαδες,μπατζανακηδεςΕγώ δεν χρησιμοποιώ
Απλά περπατάω μπροστά και έχω την πεθερά από πίσω να μου την κρατάει
![]()
Υγ μέρος του σχεδίου ΆΡΧΩΝ![]()
Με τον πουστην βόλτα κάνεις?Εγώ δεν χρησιμοποιώ
Απλά περπατάω μπροστά και έχω την πεθερά από πίσω να μου την κρατάει
![]()
Υγ μέρος του σχεδίου ΆΡΧΩΝ![]()
.....κλεψιμεϊκη απο κανα ξενοδοχειο και εσυ, οπωςεχω μια ΑΚΡΙΒΗ μου την εκανε δωρο κυρα Laroche![]()
Την ομπρέλα ρε κίτρινη φυλήTην ομπρελα τυπε?Γιατι πολλα ακουμε στο σαη,πεθερες,κουνιαδες,μπατζανακηδες![]()
Μην πεφτεις στο επιπεδο του μισθωτου,μπορεις και καλυτερα.Απο τον τιμιο εργατικο(ολημερις στο μπου γυρναει) δεν εχω μεγαλες προσδοκιεςΤην ομπρέλα ρε κίτρινη φυλή![]()
35 ευρω εκπτωσεις χοντο.....κλεψιμεϊκη απο κανα ξενοδοχειο και εσυ, οπωςτο λαμογιοο τιμιος πρωθυπουργος μας?!?!!?![]()
35 ευρω εκπτωσεις χοντο
35 ευρω εκπτωσεις χοντο
...τζαμπα, σουφρωμα απο το ξενοδοχειο
5€ έξω από το μετρό στο Παρίσι
δεν παιρνω μαιμουδες..... παλια ολο πακιστανικες ομπρελες επαιρνα και σπαγανε καθε 2 εβδομαδες
5€ έξω από το μετρό στο Παρίσι
Εμείς salonica τις εχουμε για στολισμό στην παραλια ρε..δεν παιρνω μαιμουδες..... παλια ολο πακιστανικες ομπρελες επαιρνα και σπαγανε καθε 2 εβδομαδες![]()
και στο Παλαιο Ψυχικο εχει τις ιδιες περιπουΕμείς salonica τις εχουμε για στολισμό στην παραλια ρε..![]()
Εκει ψυχικό κάναν, χαχαχακαι στο Παλαιο Ψυχικο εχει τις ιδιες περιπου
Πέρα από την πλάκα μου βγήκε αρκετά καλή, την κράτησα αρκετό καιρό.δεν παιρνω μαιμουδες..... παλια ολο πακιστανικες ομπρελες επαιρνα και σπαγανε καθε 2 εβδομαδες![]()
αρχιδιαΠέρα από την πλάκα μου βγήκε αρκετά καλή, την κράτησα αρκετό καιρό.
Μπορεί οι γαλλικές μαιμούδες να είναι καλύτερες.
Ήρθε το Uber με τις τόμαχοκ, τις χωριάτικες σαλάτες, τα τζατζίκια, τις πίτες, τα κρασιά και τα τσίπουρα?![]()
Έχει ξεκινήσει το παιδίαρχιδια![]()