dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 62.968
- Πόντοι
- 36.036
Τι σκέφτηκε ο άνθρωπος για να γαμήσει ρε μαλακα.... @sex volcano , ελα πες!!!!!
![]()
FIRST DATES 2025-26 | Πρεμιέρα - Πέμπτη 9/10
FIRST DATES 2025-26 | Πρεμιέρα - Πέμπτη 9/10. Το πιο συγκλονιστικό εστιατόριο για singles επιστρέφει στο Star με νέα επεισόδια! Το ρομαντικό ταξίδι του αληθινού φλερτ ξεκινάει! FIRST DATES, ο πιο fun τρόπος για νέες γνωριμίες!www.star.gr
Τείνω προς το ότι κατάπιες πυγολαμπίδα ενόσω ροχαλιζες...Φωσφοριζει το σπερμα μου![]()
...προσπαθω να καταλαβω ποιος ειναιΤι σκέφτηκε ο άνθρωπος για να γαμήσει ρε μαλακα![]()
Θα φοράς και εκείνο το λευκό πουκάμισο που δένει τα χέρια από πίσω;Εμένα παιδιά θα με δείτε στο GREECE'S NEXT TOP MODEL, την Παρασκευή στις 21:00![]()
....οχι στο "Αγροτης μονος ψαχνει"?!?!?!Εμένα παιδιά θα με δείτε στο GREECE'S NEXT TOP MODEL, την Παρασκευή στις 21:00![]()
Εκδρομή με τα καπη θα πας ?Εμένα παιδιά θα με δείτε στο GREECE'S NEXT TOP MODEL, την Παρασκευή στις 21:00![]()
Μόνο βρακί θα φοράωΘα φοράς και εκείνο το λευκό πουκάμισο που δένει τα χέρια από πίσω;
![]()
Εκεί δεν θα είχα αντίπαλο, είπα να πάω στα δύσκολα για να έχει και λίγο σασπένς....οχι στο "Αγροτης μονος ψαχνει"?!?!?!![]()
![]()
Βρακί και σκούφο ρε μλκ , όπως κοιμάμαι εγώ στον καύσωνα με το FujitsuΜόνο βρακί θα φοράω![]()
Πουτσοσκάμπιλα από πουτσοζώναρο θέλεις εσύ ρε μούτροΦωσφοριζει το σπερμα μου![]()
Βρακί και σκούφο ρε μλκ , όπως κοιμάμαι εγώ στον καύσωνα με το Fujitsu![]()
Στείλε το για απόσυρση και αγόρασε PITSOS μαν μουΒρακί και σκούφο ρε μλκ , όπως κοιμάμαι εγώ στον καύσωνα με το Fujitsu![]()
Πουτσοσκάμπιλα από πουτσοζώναρο θέλεις εσύ ρε μούτρο![]()
Δεν ξέρω τι λεςΈχω ΚΑΙ αφυγραντήρα Fujitsu
![]()
Λεφτά να φέρετε γιατί ξέχασα το πορτοφόλι μου