james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 34.228
- Πόντοι
- 14.095
…άσε τις μαλακιες εσύ Κ πες τι δώρο θα δώκεις για τις 2.000 σελίδες του νήματος μνπνο!Για πες μας εσύ, πόσα γράδα το θέλεις![]()

…άσε τις μαλακιες εσύ Κ πες τι δώρο θα δώκεις για τις 2.000 σελίδες του νήματος μνπνο!Για πες μας εσύ, πόσα γράδα το θέλεις![]()
Πήρα διαρκείας και δεν με βάζει στους επισήμους. Ούτε δώρο, τίποτα... μνπ…άσε τις μαλακιες εσύ Κ πες τι δώρο θα δώκεις για τις 2.000 σελίδες του νήματος μνπνο!![]()
Για μετά λέω βρε...όχι κατά τη διάρκεια του φαγητού...Να αλλάξεις ντεπόζιτο στο στομαχι και βαλβίδες στον γκωλο για natural gas , και θα εισαι νταξ, εκτός αν βγήκες σε απόσυρση... Υγ το καθε φαγητό εχει και το συνοδευτικό του.![]()
Πάσο, ετσι εχεις δίκιο..Για μετά λέω βρε...όχι κατά τη διάρκεια του φαγητού...![]()
Ανέβα Θεσσαλονίκη και τα υπόλοιπα άστα πάνω μου…άσε τις μαλακιες εσύ Κ πες τι δώρο θα δώκεις για τις 2.000 σελίδες του νήματος μνπνο!![]()
Tης θείας σου το μπουγαδοκοφινο σκατογερε...έγκριτος είναι μόνο έναςΚαλησπέρα Ανώτατε έγκριτε τεράστιε @james034![]()
Tης θείας σου το μπουγαδοκοφινο σκατογερε...έγκριτος είναι μόνο ένας![]()
Ντολμαδάκια γιαλαντζίTης θείας σου το μπουγαδοκοφινο σκατογερε...έγκριτος είναι μόνο ένας![]()
Ανέβα Θεσσαλονίκη και τα υπόλοιπα άστα πάνω μου![]()
Κάπως έτσι φάγανε και έναν πρόεδρο στο Αμέρικα![]()
Έτσι θα κυκλοφορεί...![]()
Τώρα που μελέτησα σκληρά 5 σελίδες έχω να κάμω δήλωση![]()
Επειδή γάμησα σήμερα εσένα δεν σε βρίζω είσαι τιμωρία![]()
πριν το πεις...
Θα ανέβει κριτική;Επειδή γάμησα σήμερα εσένα δεν σε βρίζω είσαι τιμωρία![]()
Επειδή γάμησα σήμερα εσένα δεν σε βρίζω είσαι τιμωρία![]()