dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 64.887
- Πόντοι
- 36.036
Έφτασεεεεεστειλε βρε μουνοπανο που ειμαι κλινηρης μπουγατσα,πιτσα μαργαριτα με Φιλαδελφεια,μια κρεπα αλμυρη και μια γλυκια

Έφτασεεεεεστειλε βρε μουνοπανο που ειμαι κλινηρης μπουγατσα,πιτσα μαργαριτα με Φιλαδελφεια,μια κρεπα αλμυρη και μια γλυκια
Πάμε ΠΣΚ Χαλκιδική να μάθουμε αρμοδίως![]()
.....πως τα λετε ετσι ρε μπαγασιδεςενταξει....φερε χρημα,καρτες,αμαξι και φυγαμε![]()
γεια χαραban και σε εσεναΓεια χαρανταν![]()
Γιατί έκανες σμίκρυνση την φωτογραφία και χαλάς την πιάτσα;...ενα στα γρηγορα
![]()
Γεια χαρανταν![]()
πολλες αμβροτητες βλεπωΚαλησπέρααα![]()
Εχω μπροστα μου 15 σουτζουκακια και 2 τηγανιες πατατες,μολις τα ντερλικωσω ,θα επανελθω να σας γαμησω ολους εκτος απο τον φιλο μου τον @dimigoallπολλες αμβροτητες βλεπω![]()
στειλτα κουριερ δεν κανει να τρως τηγανητα ....σου προσεχουμε και την υγεια σουΕχω μπροστα μου 15 σουτζουκακια και 2 τηγανιες πατατες,μολις τα ντερλικωσω ,θα επανελθω να σας γαμησω ολους εκτος απο τον φιλο μου τον @dimigoall
εχω κανει μπαλονακι δεν παθαινω τιποτα.στειλτα κουριερ δεν κανει να τρως τηγανητα ....σου προσεχουμε και την υγεια σου
Σε φούσκωσαν τα μυαλά δηλαδή?εχω κανει μπαλονακι δεν παθαινω τιποτα.
να με δωσεις κιμα να σε κανω κεφτεδες
Σε φούσκωσαν τα μυαλά δηλαδή?
Εγω κανω ψαροκεφτεδες, μου μάθανε συνταγή οταν ήμουν Χίο. Αν επιμένεις όμως να παρω μερικά κιλά κιμά να κανεις..να με δωσεις κιμα να σε κανω κεφτεδες![]()
στειλε με κουριερ και δυο ταψακια μικρα 140χ50 με καζαν ντιπι απο τον χατζηΕγω κανω ψαροκεφτεδες, μου μάθανε συνταγή οταν ήμουν Χίο. Αν επιμένεις όμως να παρω μερικά κιλά κιμά να κανεις..
Καζαν ντιπι περνω απο λητή, ξερω εργαστήριο και περνω συχνά. kazandipi.grστειλε με κουριερ και δυο ταψακια μικρα 140χ50 με καζαν ντιπι απο τον χατζη
Τι κάνεις εκεί? Ύποπτο μέρος τετοια ώρα...ενα στα γρηγορα
![]()
Μην φύγεις, σε 10 λεπτά θα είμαι εκεί...ενα στα γρηγορα
![]()
Πετώντας θα πας? Τοσο θελω να ετοιμαστώ μόνο.Μην φύγεις, σε 10 λεπτά θα είμαι εκεί![]()