Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 43
- Like
- 46.098
- Πόντοι
- 11.146
.....κοιτα ρε σουξε ο Εμβερ απο το Ελμπασαντο νημα της κυριας οριενταλ που ειναι;![]()
.....κοιτα ρε σουξε ο Εμβερ απο το Ελμπασαντο νημα της κυριας οριενταλ που ειναι;![]()
ειχε γελιο το νημα τι εγινε το εξαφανισαν;.....κοιτα ρε σουξε ο Εμβερ απο το Ελμπασαν![]()
Ενδιαφέρεσαι να sfikseis ?το νημα της κυριας οριενταλ που ειναι;![]()
οχι ειμαι μνηστευμενοςΕνδιαφέρεσαι να sfikseis ?![]()
Ενδιαφέρεσαι να sfikseis ?![]()
Βγάλε το χειρόφρενο, δεν προυχουραει αλλιώς..
....το πηρε το κυμα αδελφε μου, αλλα μας αφησε πισω τα ναυαγια οπως καταλαβεςοχι ειμαι μνηστευμενος
ΟΜΩΣ δεν απανταει κανεις τι εγινε το νημα ρε μουνηδες
Πάμε ΠΣΚ Χαλκιδική να μάθουμε αρμοδίωςοχι ειμαι μνηστευμενος
ενταξει....φερε χρημα,καρτες,αμαξι και φυγαμεΠάμε ΠΣΚ Χαλκιδική να μάθουμε αρμοδίως![]()
μετα το επικο gang bang χαθηκεοχι ειμαι μνηστευμενος
Ο καλός ο καπετάνιος κολυμπάει και στα λασπονερα....το πηρε το κυμα αδελφε μου, αλλα μας αφησε πισω τα ναυαγια οπως καταλαβες![]()
Σπύρο έσφιξες και εσύ ?μετα το επικο gang bang χαθηκε![]()
Πάμε ΠΣΚ Χαλκιδική να μάθουμε αρμοδίως![]()
εχω σοβαρη σχεσηΣπύρο έσφιξες και εσύ ?![]()
στειλε βρε μουνοπανο που ειμαι κλινηρης μπουγατσα,πιτσα μαργαριτα με Φιλαδελφεια,μια κρεπα αλμυρη και μια γλυκιαΝαι το ξέρω
ξεκωλιαζεις τη νοικάρα![]()
Ναι το ξέρω
ξεκωλιαζεις τη νοικάρα![]()
Την έχω στείλει για βασική εκπαίδευση στον Ασπρόπυργο![]()
Διακρίνω διατροφή???στειλε βρε μουνοπανο που ειμαι κλινηρης μπουγατσα,πιτσα μαργαριτα με Φιλαδελφεια,μια κρεπα αλμυρη και μια γλυκια
ρε φιλε κολλησα κορωνα εγω,κολλησα την γυναικα και εχω και τα δοντια για να καταλαβεις τι λαιλαπα εχωΔιακρίνω διατροφή???![]()
....σε λαθος σημειο εστιασες, στο "κλινηρης" επρεπε να μεινεις!!!Διακρίνω διατροφή???![]()