Sexypistol
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.581
- Πόντοι
- 1.056
Με την κυρά (οχι ακομα αλλα το παλευω...
θα παρει καιρο η κατασταση
Με την κυρά (οχι ακομα αλλα το παλευω...
θα παρει καιρο η κατασταση
ειμαι ο ΑΡΧΩΝ τι να ετοιμασωΜε την κυρά () πως πάει? Μήπως σε δέρνει? Παλεύω ακουω , Αρχών σχέδια ετοιμάζεις... Για πες..
Steile πατσά αρνίσια ψιλοκομμένη με σκορδοστούμπι να φάμε τώρα με το κρύοΈβγαλε κρύο γαμωτο μου κ πάγωσα...δύσκολα για θάλασσα σήμερα ...χτες λάδι ή θάλασσα κ στην παραλία είχε μια Ρωσίδα από Λεττονία μητέρα...η δεύτερη καλύτερη κωλαρα που έχω δει στη ζωή μου ,!!
ειμαι ο ΑΡΧΩΝ τι να ετοιμασω![]()
Για τον @Xaramofais λεω..ειμαι ο ΑΡΧΩΝ τι να ετοιμασω![]()
Steile πατσά αρνίσια ψιλοκομμένη με σκορδοστούμπι να φάμε τώρα με το κρύο
Υγ και δύο φρατζόλες χωριάτικο
Υγ2 καλημέρα παιδιά![]()
Πέρναγα από άνω Γλυφάδα και είδα μία γάτα σκισμένη στα 4ειμαι ο ΑΡΧΩΝ τι να ετοιμασω![]()
ΠΟΛΛΕΣ ειναι ετσι ΟΣΑ χρονια μενω εδωΠέρναγα από άνω Γλυφάδα και είδα μία γάτα σκισμένη στα 4![]()
Έκλεισες αεροπορικό για Κωνσταντινούπολη 20 μαϊου;ΠΟΛΛΕΣ ειναι ετσι ΟΣΑ χρονια μενω εδω![]()
εγινεΈκλεισες αεροπορικό για Κωνσταντινούπολη 20 μαϊου;
Μην διανοίξεις κ μείνεις σε ξενοδοχείο ......σπίτι μου θα σε φιλοξενησω
Τι εχουμε εδω ?Έκλεισες αεροπορικό για Κωνσταντινούπολη 20 μαϊου;
Μην διανοίξεις κ μείνεις σε ξενοδοχείο ......σπίτι μου θα σε φιλοξενησω
Πρόσεχε συ , θα σε βάλει Φέσι!!
θα γαμηθει ο Πολ-ΠοτΠρόσεχε συ , θα σε βάλει Φέσι!!
Χαρέμι θα σου φτιάξωθα γαμηθει ο Πολ-Ποτ![]()
ΒΡΕ οπεκεπιαρη εμαι μνηστευμενοςΧαρέμι θα σου φτιάξω
15 magi θα σου εχω![]()
Κ εγώ διπλόπαντρεμένος αλλα δεν απαγορεύεται η συνουσία με τρίτο πρόσωπο....ΒΡΕ οπεκεπιαρη εμαι μνηστευμενος
Ναι αλλά μην βρίζειςΒΡΕ οπεκεπιαρη εμαι μνηστευμενος
Σωστά ....βρίζει άσχημα κ είπε τον εαυτό του μνηστευμενοΝαι αλλά μην βρίζεις![]()
Νιστευμενο ηθελε να πει, κανει προθερμανσει για την Πολη, μην πέσετε σε ραμαζανιΣωστά ....βρίζει άσχημα κ είπε τον εαυτό του μνηστευμενο
στειλτε 40000 να νυμφευθωΝιστευμενο ηθελε να πει, κανει προθερμανσει για την Πολη, μην πέσετε σε ραμαζανι