Κοχύλι
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2025
- Like
- 708
- Πόντοι
- 81
Μιας και είπες για ρίγανη, μου έφεραν απο Ιωάννινα (από χωρίο), μυρίζει πολύ ωραία και σαφώς δίνει εξαιρετική γεύση στο φαγητό !Δε βλέπω να έχουν ρίγανη οι μπριτζόλες![]()
Μιας και είπες για ρίγανη, μου έφεραν απο Ιωάννινα (από χωρίο), μυρίζει πολύ ωραία και σαφώς δίνει εξαιρετική γεύση στο φαγητό !Δε βλέπω να έχουν ρίγανη οι μπριτζόλες![]()
Καλύτερη είναι η κουμαρορίγανη του Ντούντα.Μιας και είπες για ρίγανη, μου έφεραν απο Ιωάννινα (από χωρίο), μυρίζει πολύ ωραία και σαφώς δίνει εξαιρετική γεύση στο φαγητό !
Δεκτό !Καλύτερη είναι η κουμαρορίγανη του Ντούντα.
Πες του να σου στείλει ευγενικά.Δεκτό !
Θα ήθελα να δοκιμάσω να σου πω την αλήθεια![]()
Από τα καλύτερα αρωματικά βότανα με αντιοξειδωτικές, αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες. Πάντα βάζω στα ψητά κρέατα/ψάρια.Μιας και είπες για ρίγανη, μου έφεραν απο Ιωάννινα (από χωρίο), μυρίζει πολύ ωραία και σαφώς δίνει εξαιρετική γεύση στο φαγητό !
Βάζει και ο δάσκαλος ρίγανη.Από τα καλύτερα αρωματικά βότανα με αντιοξειδωτικές, αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες. Πάντα βάζω στα ψητά κρέατα/ψάρια.
και κουμαροριγανηΒάζει και ο δάσκαλος ρίγανη.
Θα βάζει και κύμινο και λοιπά μπαχαρικά.
Κύμινο βάζω στα σουτζουκάκια, στις χοιρινές μπριτζόλες δε νομίζω.Θα βάζει και κύμινο και λοιπά μπαχαρικά.
κυμινο δεν μου αρεσει καθολουΚύμινο βάζω στα σουτζουκάκια, στις χοιρινές μπριτζόλες δε νομίζω.
Πάει σουτζουκάκια.Είσαι σεφ?Κύμινο βάζω στα σουτζουκάκια, στις χοιρινές μπριτζόλες δε νομίζω.
Τι έγινε παρέλαβες τους χοχλιούς τέλος Αυγούστου;και κουμαροριγανη
Α Ρ Χ Ι Δ Ι ΑΤι έγινε παρέλαβες τους χοχλιούς τέλος Αυγούστου;
κυμινο δεν μου αρεσει καθολου
Ήταν η γιαγιά μου από τη Σμύρνη (κάπου εκεί) την βοηθούσα μικρός όταν δεν είχα σχολείο και μου έχουν μείνει οι αναμνήσεις.Πάει σουτζουκάκια.Είσαι σεφ?
θα πάμε να μαζέψουμε στην ορεινή Γλυφάδα, σήμερα έβρεξεΑ Ρ Χ Ι Δ Ι Α
Ποτιστική βροχή.Ήταν η γιαγιά μου από τη Σμύρνη (κάπου εκεί) και την βοηθούσα μικρός όταν δεν είχα σχολείο και μου έχουν μείνει οι αναμνήσεις.
θα πάμε να μαζέψουμε στην ορεινή Γλυφάδα, σήμερα έβρεξε
Τι να ποτίσει; δεν έχει καλλιέργειες μόνο κάτι ξερόχορτα.Ποτιστική βροχή.
Πού πας?
Daskale καλές ήταν οι μπριτζόλες;OLOI SAS ΠΛΟΚ....
εγινε ..
Esy anti na gklafournas δεν πας να μαζέψεις κανένα καυσόξυλο;Πού πας?
Να σου κάνω ένα ερώτημα: γιατί άνοιξα τούτο νήμα;Daskale καλές ήταν οι μπριτζόλες;