xristospap
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 19.740
- Πόντοι
- 3.556
Η καράφλα ίδια ....Έκοψες το μουστάκι καλέ μου φίλε????? Σαν κάτι να άλλαξε πάνω σου....

Η καράφλα ίδια ....Έκοψες το μουστάκι καλέ μου φίλε????? Σαν κάτι να άλλαξε πάνω σου....
Η καράφλα ίδια ....Έκοψες το μουστάκι καλέ μου φίλε????? Σαν κάτι να άλλαξε πάνω σου....![]()
Yes mounopano![]()
τώρα απομένει να πεις ποιος ειναι ο ένας κ ποιος ο άλλος!!Νι
Έχω πάει τραγο μαζί τους..
Ο ένας έχει ψύχωση με
Και ο άλλος με![]()
Σε ειπε μπουστη ?
ΌΧΙ ΡΕ...ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΙΟς ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ + ΠΟΙΟΣ Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ!Σε ειπε μπουστη ?![]()
Να μοιράσετε τους τίτλους σας..ΌΧΙ ΡΕ...ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΙΟς ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ + ΠΟΙΟΣ Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ!
Αλλά είμαι σε dilemma... ΔΕΝ ΞΈΡΩ ποιός θέλω να είμαι!!
Σε αντίθεση με τον γλυκούλη χαζό (της ιστορίας μου) που ήθελε να επιβεβαιώσει ότι ήταν ο ηλίθιος, γιατί δεν ήθελε να είναι ο πούστης!!
Το κατάλαβα ρε, τι να σας κανω που στε Αθήνα και δεν βρισκόμαστε να τα λέμε... Υγ παντού υπαρχει ένας ηλιθιος, γκευ παντού... χαχαχαΌΧΙ ΡΕ...ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΙΟς ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ + ΠΟΙΟΣ Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ!
Αλλά είμαι σε dilemma... ΔΕΝ ΞΈΡΩ ποιός θέλω να είμαι!!
Σε αντίθεση με τον γλυκούλη χαζό (της ιστορίας μου) που ήθελε να επιβεβαιώσει ότι ήταν ο ηλίθιος, γιατί δεν ήθελε να είναι ο πούστης!!
ΕΓΩ ΕΙΠΑ....Να μοιράσετε τους τίτλους σας..
Δεν θέλω να αδικήσω κάποιον![]()
Καλώς τόν φίλο μου dimigoalΚαλησπέρα paidia![]()
Καλησπέρα paidia![]()
επειδη εσυ ψωλάρεις δηλαδη τι θες ;; να μην γραφει κανεις στο νήμα ;; ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ...30 σελίδες από την Δευτέρα...
FF
Δούλευαεπειδη εσυ ψωλάρεις δηλαδη τι θες ;; να μην γραφει κανεις στο νήμα ;; ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ...
Τιποτα άλλο ;![]()
Δούλευα![]()
Και η δουλειά ζωή είναιΠαλι καλα .. και νομισαμε προς στιγμη οτι απεκτησες και ζωη εξω απο εδω
Τι δουλευες ;; εννοεις εργασία ;; που κανεις κατι και ο αλλος σε πληρωνει ;;
Μαλλον τυπε εδω μεσα δεν ειναι για σενα , εδω εμεις δεν δουλευουμε![]()