Sexypistol
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.529
- Πόντοι
- 1.056
ΒαρύΤο πορτοφόλι όταν σου παίρνουν πίπα στο στόμα![]()
ΒαρύΤο πορτοφόλι όταν σου παίρνουν πίπα στο στόμα![]()
εγκεφαλικό έπαθες ή σε λήστεψαν;Το πορτοφόλι όταν σου παίρνουν πίπα στο στόμα![]()
Για εσένα λέωεγκεφαλικό έπαθες ή σε λήστεψαν;![]()
Ρε μην τα πετάς έτσι, θα πάθουμε εγκεφαλικά μεσημεριανά θα μας δείχνουν στις ειδήσεις...Για εσένα λέω![]()
κάπου σ έχασα!Για εσένα λέω![]()
Το πορτοφόλι όταν σου παίρνουν πίπα στο στόμα![]()
Μάλλον θα χρειαστούμε google translateκάπου σ έχασα!![]()
κάπου σ έχασα!![]()
Μάλλον θα χρειαστούμε google translate
δόθηκαν εγκάρδιες, αμοιβαίες εξηγήσεις...το θέμα θεωρείται λήξαν!
Τίποτα, μερικά κεράσματα και ολα καλά.... Υγ στον @Xaramofais διπλό..δόθηκαν εγκάρδιες, αμοιβαίες εξηγήσεις...το θέμα θεωρείται λήξαν!
Y.Γ. Ευχαριστώ για τη συμβουλή!![]()
βεβαίως...αλλά σε είδα συγκρατημένο...φοβάσαι να πεις τριπλό ή και τετραπλό;;Τίποτα, μερικά κεράσματα και ολα καλά.... Υγ στον @Xaramofais διπλό..
Πολύ φοβάμαι οτι σε λίγο θα δεχθείς χτύπημα στην πόρτα σου... εχει ραντάρ εντοπισμού για κεράσματα ...βεβαίως...αλλά σε είδα συγκρατημένο...φοβάσαι να πεις τριπλό ή και τετραπλό;;![]()
Πολύ φοβάμαι οτι σε λίγο θα δεχθείς χτύπημα στην πόρτα σου... εχει ραντάρ εντοπισμού για κεράσματα ...
Κατάλαβα για ποια πηγαίνει αυτό μικρέ..Το πορτοφόλι όταν σου παίρνουν πίπα στο στόμα![]()
+Ίσως να θέλει να καλύψει τα έξοδα μετά το φαΐ....για τα κορίτσια...για το επιδόρπιο!![]()
![]()
Μέσα, δέχομαι!!Ναι ναι ναι...αυτό να το θέλει...![]()
Μόνο αν δω δώρο προκαταβολικά!Ούτε στο γάμο δεν θα μας καλεσει![]()
στο τραπέζι σίγουρα όχι....γιατί αυτός θα φάει και τα τραπεζομάντηλα όσο εμείς χορεύουμε!!Στο γάμο και στο τραπέζι μπορεί όχι αλλά στο κρεβάτι σίγουρα καλέ μου φίλε για να μαζέψει το χρήμα...![]()
Μου το θύμισε και μένα...είχε γίνει ωραία μαδοπούτσι τότε...κράτησε μέρεςΚατάλαβα για ποια πηγαίνει αυτό μικρέ..
Φημες λενε οτι εισαι μέγιστος χορευτήςστο τραπέζι σίγουρα όχι....γιατί αυτός θα φάει και τα τραπεζομάντηλα όσο εμείς χορεύουμε!!![]()
Ο Φρέντης...ο Αστέρης ρε, ωχριά μπροστά μου!!!Φημες λενε οτι εισαι μέγιστος χορευτής![]()