athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 73.277
- Πόντοι
- 12.756
καλημερα παιδια
καλημερα παιδια
Καλώς τα παιδάκια τα ζουμπουρλουδικακαλημερα μνπνα![]()
Όχι δεν παίρνω δόντια χρυσά εγώ...Άσε καλέ μου φίλε @πολυζωης δεν άκουσες ???Πιάσανε χτες τα κουμπαρια μου όπου είχαν κάνει τα δόντια πόμολα για της πόρτες...τιποτα χρυσα δοντια δεν σου εχουν μεινει στα κλεψιμαιεικα απο κανα κωλογερο
λογικο ρε τα κλεμμενα σπιτι /////παρτε κανενα καινουργιο ντατσουν ηλεκτρικο που εχει και επιδοτησηΌχι δεν παίρνω δόντια χρυσά εγώ...Άσε καλέ μου φίλε @πολυζωης δεν άκουσες ???Πιάσανε χτες τα κουμπαρια μου όπου είχαν κάνει τα δόντια πόμολα για της πόρτες...![]()
Ήρθε ο γνωστικός![]()
Καλημερα σε ολους τους παρανοικους και τους σχιζοφρενεις του νηματος
![]()
Καλημερα σε ολους τους παρανοικους και τους σχιζοφρενεις του νηματος
Καλημέρα σου λέω ρε κολλητέ![]()
τι ειπες σαυρα ;
βαλτην στον πατο σου,δεν τη θελωΚαλημέρα σου λέω ρε κολλητέ![]()
Ωνσγ.. το είδα
Είχα ΑΚΡΙΒΏΣ την ίδια απορίαΠου το λες καλέ μου φίλε ??![]()
Μετά από τόση ώρα θα εχεις διαβάσει και την απάντηση καλέ μου φίλε,,άρα εχεις λύση την απορία σου ....Είχα ΑΚΡΙΒΏΣ την ίδια απορία![]()
τωρα δεν μπορει να διαβασει ειναι στην δουλειαΜετά από τόση ώρα θα εχεις διαβάσει και την απάντηση καλέ μου φίλε,,άρα εχεις λύση την απορία σου ....![]()
μπορω να σου πω κανα 2 tips απο αυτα που εχω ακουσει... απομακρυνεις τα τσοκαρα απο το σπιτι και προς θεου καλου κακου βαλε ενα σκυλοσπιτο στην βερανταΥπάρχει κανείς που να έχει εφαρμόσει το σχέδιο ΆΡΧΩΝ (με όλες του τις λεπτομέρειες) γιατί θέλω να ρωτήσω για ορισμένα διαδικαστικά ?![]()