Mythical Zoan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 21.457
- Πόντοι
- 8.296
Δεν ξέρω τι λες, είμαι Χαϊλάντερ και Ανώτερος πλέονΝι
Εγώ φταίω που είσαι Μαθουσάλας![]()

Δεν ξέρω τι λες, είμαι Χαϊλάντερ και Ανώτερος πλέονΝι
Εγώ φταίω που είσαι Μαθουσάλας![]()
Θα ξεκινήσουν να σου ρίχνουν Μπαν κι εσένα τώραΔεν ξέρω τι λες, είμαι Χαϊλάντερ και Ανώτερος πλέον![]()
6 περιμενει...θα σου δωσω το πιο καθυστερημενοΈνα κανελλί με βούλες κράτα μου ρε συ όταν με το καλό γεννήσει...
![]()
Καλέ μου φίλε μην μπερδεύεις αυτά που γράφω γιατί θα γίνω παρεξηγήσιμος...Εδω λέγαμε για τον καλό μας φίλο @grigoris_ ...Ζητώ συγνώμη από την ωραια μας Κυρία @DiorPoison οπου εμπλακει το ονομα της ασκοπος..δες εδώ...εμπνέεται ή όχι;![]()
Malvina - Page 561 - bourdela.com forum
Είμαι η Μαλβίνα, 23 ετών με ξανθά μαλλιά, πράσινα μάτια, ύψος 1.71 και 58kg, ρωσικής καταγωγής. Το πρόγραμμά μου είναι: Dfk, owo, cim, cof, gfe, foot fetish, masturbation, massage. Δεν παρέχεται anal, δεν υπάρχουν extra χρεώσεις για τις υπηρεσίες. Οι πρώτες συναντήσεις γίνονται πάντα σε...www.bourdela.com
δικαστικη πλανηΚαλέ μου φίλε μην μπερδεύεις αυτά που γράφω γιατί θα γίνω παρεξηγήσιμος...Εδω λέγαμε για τον καλό μας φίλο @grigoris_ ...Ζητώ συγνώμη από την ωραια μας Κυρία @DiorPoison οπου εμπλακει το ονομα της ασκοπος..![]()
Καλέ μου φίλε μπορείς να διαβάσεις τι,, για ποιον,, και που έχω γράψει στης πιο πίσω αναγραφόμενες σελίδες...δικαστικη πλανη
Ευκαιρία να κεράσεις...Δεν ξέρω τι λες, είμαι Χαϊλάντερ και Ανώτερος πλέον![]()
πως εγινε ετσι ο βαρδος?????![]()
Εγώ είμαι αυτός ....
Καλέ μου φίλε μπορείς να διαβάσεις τι,, για ποιον,, και που έχω γράψει στης πιο πίσω αναγραφόμενες σελίδες...![]()
Απο την ΔΕΘ σίγουρα πήρε χρώμα.. δεν μασάει όμως..πως εγινε ετσι ο βαρδος?????
ειχε περιπτερο η vitex?Απο την ΔΕΘ σίγουρα πήρε χρώμα.. δεν μασάει όμως..
Δεν γνωρίζω, αυτο που ξερω σίγουρα είναι οτι έφαγε τα μούτρα του στην εξώπορτα του bou απο την Διαχείριση Ερωτιαριδων Θεσσαλονίκης.. έρχονται και εκλογές.. καταλαβαίνεις τώρα...ειχε περιπτερο η vitex?
Το μήνυμα σας θα αρέσει πολύ στο χρήστη @XaramofaisΕυκαιρία να κεράσεις...![]()
Καλησπέρα παιδιά![]()
κατεβαινει υποψηφιος στην θεση του παναγιωτη(ψωμιαδης)?Δεν γνωρίζω, αυτο που ξερω σίγουρα είναι οτι έφαγε τα μούτρα του στην εξώπορτα του bou απο την Διαχείριση Ερωτιαριδων Θεσσαλονίκης.. έρχονται και εκλογές.. καταλαβαίνεις τώρα...
Τώρα που γύρισε κ πρι πρι θα σεβεσαι σκατογερε
Πόσο είναι δηλαδήΤώρα που γύρισε κ πρι πρι θα σεβεσαι σκατογερε![]()
56 + 10 εσκορτικα - 7 στο μυαλό + 8 λόγο τσέπηςΠόσο είναι δηλαδή
![]()