ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 13.712
- Πόντοι
- 3.556
Μια είδηση που πέρασε ψιλά το καλοκαίρι.
Σε Αλέξη ΚούγιαΤι είχε μεταμορφωθεί ο Αlex;;;
Είχε σχέσεις αγάπης και μίσους μαζί του.Σε Αλέξη Κούγια
Ανταγωνιστές για αυτόΕίχε σχέσεις αγάπης και μίσους μαζί του.
Λάμπρυναν τα Δικαστήρια.Ανταγωνιστές για αυτόποινικολόγος ο ένας διαζυγιακιας ο άλλος
![]()
Εξαιτίας τους έχει ο κόσμος τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη στις δικαστικές αρχέςΛάμπρυναν τα Δικαστήρια.
Μεγάλο θέμα αυτό.Εξαιτίας τους έχει ο κόσμος τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη στις δικαστικές αρχές
ΟΟ Δάσκαλος σήμερα δεν έδωσε στίγμα.
Λογικά από Δευτέρα,όπως λέει.
Θα δώσει ημερήσιο δελτίο πληροφοριών?Οδιδάσκαλος λέει έχει πάρει δείγματα δύο αποδόσεων και περιμένει το παιχνίδι,
θα βγει μετά να κάνει δηλώσεις![]()
Σήμερα έχει μπάλα, δε μιλάει με πηγήΘα δώσει ημερήσιο δελτίο πληροφοριών?
Θα αναπαύεται η πηγή.Σήμερα έχει μπάλα, δε μιλάει με πηγή
Ας δώσει κάνα 2-3 ντενεκεδες λάδι γιατί μάλλον ο ξάδερφος λιμοκτονείΘα δώσει ημερήσιο δελτίο πληροφοριών?
Δε δίνει τίποτα όσο βλέπω.Ας δώσει κάνα 2-3 ντενεκεδες λάδι γιατί μάλλον ο ξάδερφος λιμοκτονεί
Εξαιτίας του θα κόψει τα φρεντακια και τίς μπύρες και μετά θα τό έχει βάρος στην συνείδηση τουΔε δίνει τίποτα όσο βλέπω.
Ισχύει.Εξαιτίας του θα κόψει τα φρεντακια και τίς μπύρες και μετά θα τό έχει βάρος στην συνείδηση του
Σου είπα μου έστειλε μήνυμα αλλά δε μου είπε τι έπαιξεΕίμαι περίεργος να δω τι έπαιξε Στοίχημα ο Ντούντας.
Θα είναι σε καλό δρόμο για να κερδίσει.Σου είπα μου έστειλε μήνυμα αλλά δε μου είπε τι έπαιξε
λέει να κάνω εγώ εκτίμηση ότι μου κατέβει![]()
Έτσι πάει ή πας ταμείο ή κουβά, δεν υπάρχει άλλη περίπτωση.Θα είναι σε καλό δρόμο για να κερδίσει.
Μόνο με Σινιώρη δεν κάνει απόπειρα να τη γνωρίσει βλέπω.Έτσι πάει ή πας ταμείο ή κουβά, δεν υπάρχει άλλη περίπτωση.