xristospap
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 19.677
- Πόντοι
- 3.556
@Odin_ Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες που δόθηκαν, δεν ηταν η ίδια... γιου νοου ....![]()
Ναι, αλλά έβαλε τζελ το κορίτσι!
Κι ας μείνουμε στη φιλία, να μπορούμε να καθόμαστε αναπαυτικά στα οπίσθια μας!
το σέβομαι ,,,απο ξαδερφια πως πας?Κι ας μείνουμε στη φιλία, να μπορούμε να καθόμαστε αναπαυτικά στα οπίσθια μας!
Υ.Γ. Δεν κρίνω τα μεράκια, απλώς παίρνω ξεκάθαρη θεση!
Γεμίζω πούλμαν! Θα τους κανεις τουρ ή να τους στειλω κατευθείαν ξενοδοχείο;το σέβομαι ,,,απο ξαδερφια πως πας?![]()
3 μονο εσυ, μετα τι εκανε το μνι ? Πηγε για ρεκτιφιέ και έσφιξε....?
βαρετο φιλε μου ....θα μπω εγω στο πουλμαν και ο οδηγος απλα θα βαλει χαλαρη μουσικουλα και θα οδηγει...Γεμίζω πούλμαν! Θα τους κανεις τουρ ή να τους στειλω κατευθείαν ξενοδοχείο;![]()
botox3 μονο εσυ, μετα τι εκανε το μνι ? Πηγε για ρεκτιφιέ και έσφιξε....?
Κλαίω...βαρετο φιλε μου ....θα μπω εγω στο πουλμαν και ο οδηγος απλα θα βαλει χαλαρη μουσικουλα και θα οδηγει...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
botox![]()
Η Παναγιά μαζί τους...βαρετο φιλε μου ....θα μπω εγω στο πουλμαν και ο οδηγος απλα θα βαλει χαλαρη μουσικουλα και θα οδηγει...![]()
...ρε σεις (ξερετε ποια μουνοπανα, 2-3 ειστε) καντε κανα κροπ ή καμμια σμικρυνση τις εικονες, γαμηθηκαμε να σκρολαρουμε μια ωρα για να αλλαξει σελιδα!!!!!Είσαι σίγουρος; Θα σου βγει ξινός ο καφές μαζί μου..
![]()
Καλέ μου φίλε μου φαίνεται ότι γερνάς και αρχίζουν να σου φταίνε όλα ......ρε σεις (ξερετε ποια μουνοπανα, 2-3 ειστε) καντε κανα κροπ ή καμμια σμικρυνση τις εικονες, γαμηθηκαμε να σκρολαρουμε μια ωρα για να αλλαξει σελιδα!!!!!
Σταδιαλααααααα, καλους θα βγαλουμε στα δακτυλα στο τελος, ουτε την χορδη στα ταστα να πατουσα!!!!![]()
....ειχες ξαδελφους, με την επιστροφη του λεωφορειου ξαδελφεςΗ Παναγιά μαζί τους...
![]()
....ειμαι λιγο ευεξαπτος, η αληθεια ειναιΚαλέ μου φίλε μου φαίνεται ότι γερνάς και αρχίζουν να σου φταίνε όλα ......
![]()
...ρε σεις (ξερετε ποια μουνοπανα, 2-3 ειστε) καντε κανα κροπ ή καμμια σμικρυνση τις εικονες, γαμηθηκαμε να σκρολαρουμε μια ωρα για να αλλαξει σελιδα!!!!!
Σταδιαλααααααα, καλους θα βγαλουμε στα δακτυλα στο τελος, ουτε την χορδη στα ταστα να πατουσα!!!!![]()