Mythical Zoan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 21.688
- Πόντοι
- 8.296
Είσαι σίγουρος; Θα σου βγει ξινός ο καφές μαζί μου..Εγω μονο κέρματα έχω.. αν φτάνουν για ενα καφέ θα έπινα ενα μαζι σου..![]()
Είσαι σίγουρος; Θα σου βγει ξινός ο καφές μαζί μου..Εγω μονο κέρματα έχω.. αν φτάνουν για ενα καφέ θα έπινα ενα μαζι σου..![]()
Εσυ τον έφαγες τον @athinaios44 ?Είσαι σίγουρος; Θα σου βγει ξινός ο καφές μαζί μου..
![]()
Φωτιά η κοπελίτσα!....ωραιος ο μαγκας!!!!
Το εχω δοκιμασει κ εγω 2-3 φορες (η μια Θεσσαλονικη)![]()
Σε λάθος νήμα είσαι καλέ μου φίλε....Εδώ δεν συνουσιαζουμε..Από το ομώνυμο πρακτορείο!![]()
![]()
Ήταν τόσο μεγάλη η χαρά μου, που ήθελα να το μοιραστώΣε λάθος νήμα είσαι καλέ μου φίλε....Εδώ δεν συνουσιαζουμε....
![]()
Ήταν τόσο μεγάλη η χαρά μου, που ήθελα να το μοιραστώ![]()
![]()
εδω φιλε μονο τιποτα αρπακτες και μπουκεςΣε λάθος νήμα είσαι καλέ μου φίλε....Εδώ δεν συνουσιαζουμε....
![]()
Καλημέρα, τωρα που ειπες μπουκες, εχω και κατι κουλούρια απο το Σάββατο αν ενδιαφέρεστε (μπαοκ) νόστιμα είναι...εδω φιλε μονο τιποτα αρπακτες και μπουκες
Μία φορά δοκιμάζει ο κόσμος...μετά λέγεται σχέση.......ωραιος ο μαγκας!!!!
Το εχω δοκιμασει κ εγω 2-3 φορες (η μια Θεσσαλονικη)![]()
...δεν τα παιρνω ευκολα και θελω δυο-τρεις επαναληψεις για να καταλαβωΜία φορά δοκιμάζει ο κόσμος...μετά λέγεται σχέση...![]()
....μην ακους τπτ μαγκα μου, ζηλευουνΉταν τόσο μεγάλη η χαρά μου, που ήθελα να το μοιραστώ![]()
![]()
Καλα τα λες....μη δουν έναν άνθρωπο ευτυχισμένο...να πέσουν να τον φάνε!....μην ακους τπτ μαγκα μου, ζηλευουν![]()
....δεν ειναι αυτο ρε, ειδαν το πιπινακι που δαγκωσαμε και τους πηρε απο κατωΚαλα τα λες....μη δουν έναν άνθρωπο ευτυχισμένο...να πέσουν να τον φάνε!![]()
....δεν ειναι αυτο ρε, ειδαν το πιπινακι που δαγκωσαμε και τους πηρε απο κατω![]()
Α να μπράβο υπάρχει κι άλλη ερμηνεία...και εδω ειναι η στιγμή που βγαινει ο μεγαλος παπατζης και ποστάρει...."πατώνετε" για να έρθει στην ισορροπία του το νημα!....δεν ειναι αυτο ρε, ειδαν το πιπινακι που δαγκωσαμε και τους πηρε απο κατω![]()
Αυτό είναι που λέμε... τώρα μας γαμησες.. Ολα τα άπλυτα στη φόρα θες?Επιτελους καποιος γαμει σε αυτο το νημα ...![]()
Βαρύ...Μίλα όμορφα ,,μίλα ωραια καλέ μου φίλε..Αυτό είναι που λέμε... τώρα μας γαμησες.. Ολα τα άπλυτα στη φόρα θες?
Μεταφορικά Χρήστο, δεν ειπα κατι πονηρο....Βαρύ...Μίλα όμορφα ,,μίλα ωραια καλέ μου φίλε..![]()