pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 16.672
- Πόντοι
- 5.946
καλημερα αγαπημενη μου!!!ελπιζω να εισαι ετοιμη!!!...την καλημερα μου και σε ολα τα μουνοπανα !καλημερουδια σκορπισμένα μουνοπανα![]()
καλημερα αγαπημενη μου!!!ελπιζω να εισαι ετοιμη!!!...την καλημερα μου και σε ολα τα μουνοπανα !καλημερουδια σκορπισμένα μουνοπανα![]()
δεν νομιζω..Αδίκως τα ψάχνετε.
Έχουν ήδη περισυλλεγεί από τους οδοκαθαριστές.
ειπε το λαθραιο..καλημερα αγαπημενη μου!!!ελπιζω να εισαι ετοιμη!!!...την καλημερα μου και σε ολα τα μουνοπανα !
Αυτά όμως τα μαύρα, άσχημα, τριχωτά και με κόκκινα μάτια δαιμόνια, οι δαιμονικές Κήρες των Αρχαίων Ελλήνων ήταν πάντα πιο κοντά στα θέλω του. Ζουν στον ειλικρινή πάτο του βαρελιού της ανειλικρινούς Ελληνικής κοινωνίας. Μαζί με τον blizardeye και τους φίλους του. Εκεί στο σκοτάδι. Εκεί που το θέλω γίνεται πράξη και η πράξη γίνεται σύμβαση. Ρυθμισμένες λεπτομέρειες χωρίς παρεξηγήσεις, λελογισμένη επιβάρυνση, απενοχοποιημένη ηδονή, μεταγενέστερη λήθη, αποφυγή μελλοντικής δέσμευσης.δεν νομιζω..![]()
Πήγατε εκκλησία το πρωί με έγκριτο για εξομολόγηση?καλημερα μνπνα![]()
Ώστε εκεί ήταν εξαφανισμένοι; Και εμείς τους ψάχναμε στο ΆλκαΠήγατε εκκλησία το πρωί με έγκριτο για εξομολόγηση?![]()
Κυριακή σήμερα...οπότε σωστή η ερώτηση σου...Πήγατε εκκλησία το πρωί με έγκριτο για εξομολόγηση?![]()
Θα το εκλάβω ως ναι!
Θα το εκλάβω ως ναι!![]()
Θα το εκλάβω ως ναι!![]()