Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.532
- Πόντοι
- 12.756
με επνιξε το δικιο![]()
ναι αλλα δεν ειναι σωστο για τον διαλογο αυτο που κανεις

με επνιξε το δικιο![]()
απλα υπαρχουν και γκαριζουνΤι σου κάνανε τα ταπερ?
ενταξειναι αλλα δεν ειναι σωστο για τον διαλογο αυτο που κανεις![]()
γαμω το σπιτι τους ετσι απλα![]()
τα δοντια φταινε να ξερειςδεν περιμενα τετοια επιθετικοτητα απο εσενα ,εναν ηρεμο και καλλιεργημένο άνθρωπο![]()
Υπαρχουν γιατι ασχολούμαστε, εγω βαζω κεφτέδες μέσα. (Αλλάζω συχνότητα σταθμό).απλα υπαρχουν και γκαριζουν![]()
θελουν να μου αγορασουν το αυτοκινητο .. ειπα τιμη φωτοβολιδα και μου ειπαν ναι .. που δεν το περιμενααπλα υπαρχουν και γκαριζουν![]()
και γιατι δεν το δινειςθελουν να μου αγορασουν το αυτοκινητο .. ειπα τιμη φωτοβολιδα και μου ειπαν ναι .. που δεν το περιμενα
Τωρα σκεφτομαι να πω αλλο λογο .. αλλα και μετρητα και ολα μπροστα παλι ναι μου ειπαν![]()
και γιατι δεν το δινεις
παρε αλλο βρε μαλακα πιο καινουριοδεν εχω αναγκη
παρε αλλο βρε μαλακα πιο καινουριο
καλα στειλε 40000 για τον γαμο μου τοτεμπορω να παρω και το αλλο και να κρατησω και αυτο .
Αυτο ρε μαλακα εχει γινει πιά τρειντμαρκ μου
Πενα ειναι , δεν κανει κιχ το μοτερ , μέσα κουτα ειναι ακόμα .
Ξερεις ενα σημείο οτι γερναμε ειναι οτι αρχιζει και μας αρεσει η ρουτινα![]()
Θεωρείς οθελουν να μου αγορασουν το αυτοκινητο .. ειπα τιμη φωτοβολιδα και μου ειπαν ναι .. που δεν το περιμενα
Τωρα σκεφτομαι να πω αλλο λογο .. αλλα και μετρητα και ολα μπροστα παλι ναι μου ειπαν![]()
Συνεχίζεις το μεροκάματο?μπορω να παρω και το αλλο και να κρατησω και αυτο .
Αυτο ρε μαλακα εχει γινει πιά τρειντμαρκ μου
Πενα ειναι , δεν κανει κιχ το μοτερ , μέσα κουτα ειναι ακόμα .
Ξερεις ενα σημείο οτι γερναμε ειναι οτι αρχιζει και μας αρεσει η ρουτινα![]()
δεν μπορω , εχω να αγοράσω αυτοκινητο , εχω έξοδακαλα στειλε 40000 για τον γαμο μου τοτε
δεν ειπα θελω να παω βολτα ...αν και με χαλαρωνει ο δικος σου ...οσο τον κοιτάζω......τι να κλασει το κλαδευτηρι, δρεπανι θες να πιανει κ τα παρασιτα!!!!
![]()
Συνεχίζεις το μεροκάματο?
καλαδεν μπορω , εχω να αγοράσω αυτοκινητο , εχω έξοδα![]()
Λειτούργησε το σχέδιο ΑΡΧΩΝ!!Ο @Xaramofais εχει περασει 12ωρο αν δεν κανω λάθος... λες να τον κυνηγάει η κυρά με μπλαστη στο χερι στους δρόμους ? (Παίζει να έφτασε ΔΕΘ)