Μέγας Παπατζής
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 18.908
- Πόντοι
- 3.506
Κάνα σούπερ μάρκετ πηγαίνετε μάγκες ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καύλα....Καληνύχτα μωράκια...![]()
Καύλα....Καληνύχτα μωράκια...![]()
Σε βλέπω βρε εγκέλαδε,βρε ανθρώπινο Black & Decker πρωτοσέλιδο στα μανταλάκια...τον Ευαγγέλατο να κάνει guest στο φωταγωγό σου...Παρακολουθώ διακριτικά την από κάτω όταν κάνει ντουζ![]()
Σε βλέπω βρε εγκέλαδε,βρε ανθρώπινο Black & Decker πρωτοσέλιδο στα μανταλάκια...τον Ευαγγέλατο να κάνει guest στο φωταγωγό σου...
και όλοι να αναρωτιόμαστε ποιο μέλος είναι???
Υ.Γ.Όσο για το δροσερό αεράκι που λες παρακάτω...no comment...αλλά να το κοιτάξεις...![]()
kai γιατί ρε μνπνο να του kάναμε εμείς kai όχι εσείς?Ρε μουνοπανα.... Τι γίνεται με τον Πανο και έχω να μάθω νέα του 15 μέρες??? Τι κάνατε ρε μαλακες??
Ήρθε η δικαίωσηΓκρέγκοριμου...μόνο εσύ είσαι σωστό μνπνο!!
Πάω να διαβάσω λίγο τι διημείφθη μεταξύ σας και επανέρχομαι...![]()
χαχαχα....Ήρθε η δικαίωσηπου με σθένος σε αποκάλεσα Εγκριτο μελος
![]()
Ειναι και άλλος μαζι μαςχαχαχα....
Ασ'τους άλλους να νομίζουν ότι είναι αυτοί!
Εμείς ξέρουμε ότι μόνο 2 άτομα είναι ΕΓkΡΙΤΑ...kαι αυτή τη στιγμή γράφουν στο νήμα!
Ονόματα δεν χρειάζεται να πούμε...![]()
τι λες ρε μνπνο?Ειναι και άλλος μαζι μας![]()
kάτσε γιατί είμαι ακόμα στην 1151Για ξεκάρφωμα μην μου ζαλίσουν τα ...πρωί πρωι και εσυ θα λείπεις![]()
χαχααχα....κανονικά τους χρειάζεται!Θες να γεμίσουμε καμία 300 σελίδες να χαρούν τααύριο με το καλημέρα
![]()
Να ξεκινήσουμε να γράφουμε την ιστορία του μαύρου καβαλάρηχαχααχα....κανονικά τους χρειάζεται!
Μην φέρεις καφέδες κ πίτσες...κάνα τσίπουρο μόνο κ είμαστε πένα!![]()
Εγω ευτυχώς την γλίτωσα και στον στρατόρε μλκ....έχω να κοιμηθώ πριν τις 2...από το στρατό??? Τιναυτοίρε???![]()
Να ξεκινήσουμε να γράφουμε την ιστορία του μαύρου καβαλάρη![]()
Έχουμε περιθώριο να φάμε και τον Φώσκολο σε διάρκεια