Xaramofais
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 69.304
- Πόντοι
- 12.056
Δεν έχω φωταγωγό να σκούζει όμωςΜε το ολο πεινάω υπάρχει σίγουρα συγχρονισμός![]()

Δεν έχω φωταγωγό να σκούζει όμωςΜε το ολο πεινάω υπάρχει σίγουρα συγχρονισμός![]()
Ξεκίνα τότε τις σεισμικές δονήσεις,Δεν έχω φωταγωγό να σκούζει όμως![]()
Πες του ότι από αύριο ανεβαίνει η θερμοκρασία,Ξεκίνα τότε τις σεισμικές δονήσεις,
Μια χάρη μόνο,
Οχι με καύσωνα,
μην είμαστε σε καμία παραλία και σηκώσει τσουναμι![]()
Πες της ότι σε σεισμική μπόμπα, θα επιβιώσουν η πουτανες κ η κατσαρίδες...για να μην της παρω την πράσινη κάρτα...
Εδώ ο κόσμος χάνετε και εσείς ασχολείστε με φαγητά και πουτσες
Ανέβασε την εσύ απόψε που γιορτάζεις εξάλλου κατέχεις τον τρόποΠες του ότι από αύριο ανεβαίνει η θερμοκρασία,
Διακρίνω έναν ρατσισμό για τα τεφαλ;Πες της ότι σε σεισμική μπόμπα, θα επιβιώσουν η πουτανες κ η κατσαρίδες...για να μην της παρω την πράσινη κάρτα...
Και τα μνπνα να προσθέσω για να συνεχιστεί η εξέλιξη του είδουςΠες της ότι σε σεισμική μπόμπα, θα επιβιώσουν η πουτανες κ η κατσαρίδες...για να μην της παρω την πράσινη κάρτα...
Τόσα ξέρεις τόσα λες...Διακρίνω έναν ρατσισμό για τα τεφαλ;
Θα σας κρύψω κάτω από τα βυζια μου...Και τα μνπνα να προσθέσω για να συνεχιστεί η εξέλιξη του είδους![]()
Να μας κρατήσεις εκείΘα σας κρύψω κάτω από τα βυζια μου...
Ψάχνει τα σημεία της να φωτογραφίσει
μην βριζειςΚωστακης![]()
![]()
Θέλω να πάμε τράγο να τα σπάσω όλαμην βριζεις![]()
να τα φας ολα μηπωςΘέλω να πάμε τράγο να τα σπάσω όλα![]()
Καλησπερα μουνοπανα...Σταθειτε ενας ενας στην σειρα να σας γαμησω....εχω μαζεμενα νευρα απο το πρωι....