Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 16.708
- Πόντοι
- 3.656
Θα σε παρει απο εκει που μενεις και πεφτουν οι σοβαδες και θα σε παει σε ρετιρε στην Κολιατσου
Θα σε παρει απο εκει που μενεις και πεφτουν οι σοβαδες και θα σε παει σε ρετιρε στην Κολιατσου
Ωραία ταινίαΘα σε παρει απο εκει που μενεις και πεφτουν οι σοβαδες και θα σε παει σε ρετιρε στην Κολιατσου
Μπράβο δεν στο είχα! Την δέχομαιΜε την ευκαιρια θα ηθελα να ζητησω συγνωμη και συγχωρεση απο την @Sofia_Magic για τα χθεσινα ασχημα και αξεστα σχολια μου...
Παμε παρακατω...Ελα να αγαπηθουμε τωρα νταρλινγκΜπράβο δεν στο είχα! Την δέχομαι![]()
Σε τσαντίρι μένω, ουτε τα κουνούπια δεν πλησιάζουν από την μπόχα τον ποδιών...που θα βρω καλύτερα?Θα σε παρει απο εκει που μενεις και πεφτουν οι σοβαδες και θα σε παει σε ρετιρε στην Κολιατσου
ΕποςΩραία ταινία![]()
Θα σου βαλει και φιδακι στη βερανταΣε τσαντίρι μένω, ουτε τα κουνούπια δεν πλησιάζουν από την μπόχα τον ποδιών...που θα βρω καλύτερα?
Είναι ταινίαΣε τσαντίρι μένω, ουτε τα κουνούπια δεν πλησιάζουν από την μπόχα τον ποδιών...που θα βρω καλύτερα?
Εγω ξερω αλλους που ειναι καλυτερα κλεισμενοι!!!!εχει ξεφυγει η κατασταση εξω ... εσεις παλι καλα ειστε κλεισμενοι εδω μεσα και εχετε σωθει![]()
Περσι εδωσα 1400 εκαθαριστικο για ΔΕΗ....τουλαχιστον να αξιζει τον κοπο να καιει το ερκοντισιο ολη μερα στους 18 βαθμουςεχει ξεφυγει η κατασταση εξω ... εσεις παλι καλα ειστε κλεισμενοι εδω μεσα και εχετε σωθει![]()
Θα ήμουν μικρούλα τότεΕίναι ταινία
Και έλεγε και έκανε ο Βέγγος αυτά που ειπώθηκαν από τον κύριο μπιρλα ..
Για την γιορτή σουΤούρτα παγωτό τσισκεικ! @Xaramofais Βασανίσου number 2
Α ναι! Είδες που γιορτάζω, να η τούρταΓια την γιορτή σου![]()
Θέλω να το γλύψωΤούρτα παγωτό τσισκεικ! @Xaramofais Βασανίσου number 2
Εγω ξερω αλλους που ειναι καλυτερα κλεισμενοι!!!!
Δεν είχαν μεγαλώσει τα βυζγια σου τόσο πολυΘα ήμουν μικρούλα τότε![]()
Σήμερα είσαι πρόστυχος! Και εγω όλο πεινάω, δεν υπάρχει συγχρονισμός....Δεν είχαν μεγαλώσει τα βυζγια σου τόσο πολυ![]()
Τα λέω στα γρήγορα γιατί δεν έχω πολύ μπαταρίαΣήμερα είσαι πρόστυχος! Και εγω όλο πεινάω, δεν υπάρχει συγχρονισμός....
Με το ολο πεινάω υπάρχει σίγουρα συγχρονισμόςΣήμερα είσαι πρόστυχος! Και εγω όλο πεινάω, δεν υπάρχει συγχρονισμός....